Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Een nieuwe seizoensstart, een nieuw tenue

15 augustus 11:30  Het voetbalseizoen staat weer voor de deur en we hebben er veel zin in. Deze herfst krijgt de hele club een compleet nieuw tenue, waar we erg trots op zijn. Tot die tijd hullen we ons nog in ons ouwe vertrouwde kloffie.meer »


Prachtige seizoenstart met evenementen én de Vossencup

5 augustus 21:30  Op 27 augustus vanaf 14.00 uur is iedereen welkom op het voetbalcomplex van FC Oegstgeest. Dan starten we eerst met een aantal leuke attracties. Om 16.00 uur gaan we vervolgens met z'n allen, uitgedost met vlaggetjes en muziek, richting het terrein van ASC. Hier wordt dit keer de jaarlijkse Vossencup wedstrijd gespeeld door beide selectieteams. (foto's: Paul Lichtenbeld)meer »


FC Oegstgeest biedt sportieve bijdrage bij opvang

25 juli 22:00  B&W handelt ditmaal proactief bij de opvang van vluchtelingen in Oegstgeest. In augustus zullen ongeveer 75 vluchtelingen worden ondergebracht in sporthal De Cuyl. Kersverse voorzitter van FC Oegstgeest, Pepijn Hentenaar, heeft via het LD van 23 juli al laten weten graag een bijdrage te willen leveren.meer »


Zeven FCO-scheidsrechters gedecoreerd

26 mei 23:30  Hulde voor onze scheidsrechters die al meer dan 10 jaar fluiten! De ledenvergadering was extra bijzonder omdat er een groot aantal scheidsrechters in het zonnetje zijn gezet het bestuur i.s.m. de KNVB vanwege hun arbitrage verdienste voor de club. Frans, Kees, Guido, Ibrahim, Diederik, Arco en Ron gingen opgetogen met een oorkonde, speldje en mooie bos bloemen weer naar huis.meer »


Bert Driessen overleden

19 april 22:15  Op 13 april is Bert Driessen overleden. Bert was van origine een UDO lid en was voor zijn verdiensten benoemd tot erelid. Hij zat jarenlang in het bestuur en was met dat UDO bestuur en de toenmalige collega’s van vv Oegstgeest grondlegger van het huidige sportpark waar FC Oegstgeest nu voetbalt. Bert was secretaris in het bestuur “Van der Geest” in de periode van 1956 tot 1974. Na zijn actieve periode bij UDO heeft Bert, samen met Roet Driessen gewerkt aan het boek “Oegstgeest in bange dagen”. Zijn laatste jaren woonde hij met Ria in Heemskerk waar hij, 91 jaar oud, is overleden. Wij wensen Ria, de kinderen Driessen en de kinderen Nugter sterkte bij dit verlies.meer »


De vrijwilligerscommissie stelt zich voor!

1 maart 22:30  Sinds januari 2022 heeft FC Oegstgeest weer een actieve vrijwilligerscommissie. Van links naar rechts Franka van den Bergh, Wendy Hoogeveen, Carin de Vogel, Elaine Serdijn, Marieke Breedijk, en Linda van Rhijn-Onvlee. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!