Scheidsrechterscommissie

Scheidsrechterscommissie

Een hobbelig eerste seizoen trainen

24 juni 14:30  Op 24 augustus draaide je de eerste proeftraining en daarna zijn we na wederzijdse tevredenheid gestart. Per 6 september vast in het trainingsschema en we konden meestal op gras terecht. Tijdens de zwaarste beperkingen hebben we getraind op gravel - de tennisbaan. We hebben het volgehouden en we hebben doorgezet!meer »


Scheidsrechterplanner gezocht

14 mei 17:45  De scheidsrechterscommissie van FC Oegstgeest is op zoek naar een planner. Wat is een voetbalwedstrijd zonder scheidsrechter? De planner zorgt er (achter de schermen) voor dat zoveel mogelijk wedstrijden door een scheidsrechter geleid worden.meer »


Meer weten over arbitrage op de club? Kijk op de website!

21 januari 14:45  Vanaf vandaag is er een informatieve pagina over arbitrage op de FC Oegstgeest website te vinden.meer »


Kerstwens

16 december 22:45  Beste (assistent-) Scheidsrechters, Namens de Scheidsrechterscommissie wil we jullie een kerstwens brengen. Geniet van vrienden en goed gezelschap ! Pak het gezond aan en we zien je graag weer in de 2e helft van het seizoen.meer »


Scheids! Wissel!

16 november 16:45  De secretaris van de scheidsrechterscommissie is gewisseld, Natalie neemt de positie over van José.meer »


Scheidsrechters bedankt!

4 oktober 22:00  Ook dit jaar vond de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 3 tot en met 11 oktober 2020. Afgelopen zaterdag zijn de aanwezige scheidsrechters namens de club getrakteerd op taart als blijk van waardering en voor hun inzet. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!