Scheidsrechterscommissie

Scheidsrechterscommissie

Meer weten over arbitrage op de club? Kijk op de website!

21 januari 14:45  Vanaf vandaag is er een informatieve pagina over arbitrage op de FC Oegstgeest website te vinden.meer »


Kerstwens

16 december 22:45  Beste (assistent-) Scheidsrechters, Namens de Scheidsrechterscommissie wil we jullie een kerstwens brengen. Geniet van vrienden en goed gezelschap ! Pak het gezond aan en we zien je graag weer in de 2e helft van het seizoen.meer »


Scheids! Wissel!

16 november 16:45  De secretaris van de scheidsrechterscommissie is gewisseld, Natalie neemt de positie over van José.meer »


Scheidsrechters bedankt!

4 oktober 22:00  Ook dit jaar vond de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 3 tot en met 11 oktober 2020. Afgelopen zaterdag zijn de aanwezige scheidsrechters namens de club getrakteerd op taart als blijk van waardering en voor hun inzet. meer »


Wel of geen hands?

24 september 23:45  In onderstaande video geeft de KNVB een korte samenvatting van de nieuwe spelregels van het huidige seizoen.meer »


Uitnodiging, assistent scheidsrechter instructieavond

3 september 16:15  Omdat een scheidsrechter onmogelijk 22 spelers, coaches en goed 300 meter doel-, achter- en zijlijn in haar/zijn eentje in de gaten kan houden is er hulp nodig in de persoon van: De assistent scheidsrechter ook wel “vlagger” genoemd.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!