Tennis

Tennis

Eerste nieuwe tennisleden ontvangen welkomstpakket

26 juni 21:00  Sinds kort is TennisDirect een samenwerking gestart met FC Oegstgeest. Leden van FC Oegstgeest kunnen genieten van het zeer ruime assortiment, met daarin vrijwel alle mogelijke tennismerken aanwezig. De eerste nieuwe tennisleden hebben inmiddels een welkomstpakket ontvangen van TennisDirect.meer »


Samenwerking met TennisDirect van start

4 juni 17:00  Sinds kort is TennisDirect een samenwerking gestart met FC Oegstgeest. Leden van FC Oegstgeest kunnen genieten van het zeer ruime assortiment, met daarin vrijwel alle mogelijke tennismerken aanwezig.meer »


Fietsen naar de training? Verlichting aan!

5 november 17:45  Het is weer vroeg donker. Dus zorg dat je 's avonds gezien wordt. Doe je fietsverlichting aan! Zonder fietsverlichting is een kans op een ongeval zeer groot. Als fietser zonder licht ben je voor het overige verkeer nauwelijks zichtbaar. Als het donker wordt is verlichting een 'must'.meer »


Tennissen kan nog, meld je aan!

14 oktober 19:30  Tennis is één van de sporten die in deze beperkte lockdown nog zijn toegestaan. Blijf fit en maak gebruik van deze mogelijkheid en wordt lid. (Ouders van) actieve voetballeden van FC Oegstgeest krijgen nog een lucratieve korting op de koop toe.meer »


Onderhoud tennisbanen (di 13 okt)

9 oktober 17:30  Op maandag 12 oktober zou het jaarlijkse onderhoud van de tennisbanen plaats vinden. Dat is nu verzet naar dinsdag 13 oktober. Dus let op! Dinsdag 13 oktober zijn de tennisbanen gesloten voor onderhoud.


Corona richtlijnen FC Oegstgeest

17 september 23:00  Beste speler/leider/trainer/toeschouwer, Het vernieuwde voetbalseizoen begint voorzichtig aan vorm te krijgen binnen onze vereniging. Ondanks de anders dan anders start van het nieuwe voetbaljaar, rolt de bal weer over de voetbalvelden. Door het corona virus vraagt het van ons allen de nodige aanpassingen en flexibiliteit op & rondom het sportpark. Via dit bericht nemen we jullie mee in een update van een aantal richtlijnen, met de achterliggende gedachten van de richtlijnen vanuit het RIVM en de KNVB. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!