Tennis

Tennis

Het wintertennisseizoen staat weer voor de deur

18 september 17:30  Eind van de maand, zaterdag 1 oktober is de start van het wintertennisseizoen. FC Oestgeest Tennis kent drie soorten lidmaatschap: jaar -, zomer - en winterlidmaatschap. De winterleden ontvangen binnenkort hun pas. Uiteraard zijn ook nieuwe leden van harte welkom.meer »


Prettige feestdagen en een sportief en gezond 2022

22 december 23:30  Het bestuur van FC Oegstgeest wenst iedereen prettige feestdagen en een sportief en gezond 2022. Hopelijk zien we elkaar weer snel in het nieuwe jaar! meer »


Bestellen kan weer!

20 december 20:15  De FC Oegstgeest bakkers zijn er weer klaar voor. Ga op de site (fcoegstgeest.nl) naar 'Nieuws' en vervolgens naar 'oliebollen bestellen' en vul het formulier in. Dit keer wordt ook aandacht gevraagd voor Kika. Zie het verhaal in het bestelformulier van Vincent Nek, één van de FC Oegstgeest oliebollenbakkers.meer »


Vacature tennisleraar vervult door Twit Tennis

18 december 21:00  FC Oegstgeest Tennis commissie is verheugd dat ze de tennisleden van FC Oegstgeest Tennis weer tennislessen (en meer) kunnen bieden. Twit Tennis stelt zich voor ...meer »


Ook geen tennis na 17.00 uur

13 december 20:30  Helaas hebben we moeten constateren dat er leden zijn die de overheidsregels niet naleven.meer »


FC Oegstgeest Tennis in het Nieuws

9 december 15:00  In de Oegstgeester Courant van woensdag 8 december stond het volgende stukje. Dit is geplaatst in de hoop dat we weer snel een opvolger hebben voor de tennisleraar (Hugo Mollinger).meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!