Tennis - FC Oegstgeest

Tennis

Tennis

Reminder uitnodiging Algemene Ledenvergadering

21 september 21:15  Op 12 augustus jongstleden hebben alle leden en ouders van jeugdleden een uitnodiging via e-mail ontvangen voor de (b)ALV van woensdag 27 september. Dit bericht dient vooral als reminder op die uitnodiging. Het bestuur hoopt op een grote opkomst. U komt toch ook?meer »


Het stemmen op de RABO Clubsupport site kan beginnen

4 september 15:15  Zoals elk jaar beloont de Rabo bank verenigingen met maatschappelijk belang, die via leden van de Rabo een enorme hoeveelheid stemmen voor een goed doel in de wacht kunnen slepen. Zo hebben wij een mooi bijdrage gekregen voor de speeltuin die enkele jaren geleden is aangelegd. In het daarop volgende jaar was het een bijdrage voor een mobiele geluidsinstallatie.meer »


Start wintertennis seizoen

1 september 21:30  Per 1 oktober start het wintertennis seizoen weer. Dit seizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Dus verzoek aan alle wintertennissers om voor 20 september de verschuldigde contributie over te maken. Na betaling van de contributie kan op zaterdag 30 september om 11.30 uur de pas worden opgehaald. meer »


Aanmelden vrijwilligerstaken of functies 2023-2024

27 juni 22:30  De voorbereidingen van het volgende seizoen zijn al volop gestart. Dit is dan ook hét moment om je aan te melden voor een vrijwilligerstaak of functie. meer »


Het seizoen zit er alweer bijna op!

12 juni 17:00  Het bestuur bedankt graag alle vrijwilligers voor hun tijd en energie dit seizoen!💪🏻 Alle vrijwilligers zijn daarom van harte welkom op de jaarlijks me vrijwilligers barbecue op zaterdag 24 juni van 16:30 tot 19:30 op FC Oegstgeest! Tot dan!meer »


Start nieuw tennisseizoen

20 februari 18:00  Binnenkort start het nieuwe tennisseizoen. Alle huidige tennisleden zijn hierover via e-mail geïnformeerd. Het verstuurde bericht is hieronder opgenomen. Met dit bericht wil de tenniscommissie alle ouders van jeugdleden en senioren er nog eens op wijzen dat zij onder hele gunstige condities eveneens gebruik kunnen maken van de prachtige tennisbanen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!