Informatie over de Ukkies - FC Oegstgeest

Informatie over de Ukkies

Informatie over de Ukkies

Het ukkiesvoetbal start bij een leeftijd van 4½ jaar. Jongens en meisjes die willen voetballen mogen hieraan meedoen en kunnen dat bij FC Oegstgeest gaan proberen. Tot de kinderen 7 jaar zijn kunnen ze op zaterdagmorgen komen kijken naar de training en als ze willen kunnen ze ook meedoen. Er worden allerlei spellen met de bal gedaan en er wordt geleerd hoe je tegen een bal moet schoppen, hoe je doelpunten moet maken en hoe je met elkaar over kunt spelen.

De Ukkies zijn de jongste leden van FC Oegstgeest. Er zijn twee groepen: de O7 (onder zeven) voor kinderen geboren in 2016 en de O6 (onder zes) voor kinderen geboren in 2017 of later en voor beginners. De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend en woensdagmiddag.

Een keer proef trainen kan altijd, maar wel graag even melden dat uw kind wil komen trainen. Na twee proeftrainingen kunt u uw kind inschrijven. De contributie van de Ukkies bedraagt €50. Ingeschreven leden van de Ukkies ontvangen een FC Oegstgeest trainingspak.

Voor meer informatie over beide teams en het aanmelden voor een proeftraining, kunt u mailen naar: ukkies@fcoegstgeest.nl.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!