Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Prettige feestdagen en een sportief en gezond 2022

22 december 23:30  Het bestuur van FC Oegstgeest wenst iedereen prettige feestdagen en een sportief en gezond 2022. Hopelijk zien we elkaar weer snel in het nieuwe jaar! meer »


Bestuur trots op vrijwilligers

10 november 22:15  We kunnen met een goed gevoel terugkijken op afgelopen weekend! Daar waar we in eerste instantie wat angstig waren voor de uitvoering van de RIVM-regels hebben we met elkaar laten zien ook dit goed te kunnen oppakken.meer »


Update nav geactualiseerde COVID-19 maatregelen

4 november 23:00  Helaas wordt ook de sport weer getroffen door de nieuwe overheidsregels en ontkomen ook wij niet aan aanpassingen op ons sportpark. Hoe gaat het de komende tijd? Allereerst vertrouwt FC Oegstgeest erop dat iedereen de regels van de rijksoverheid naleeft en zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt. De regels zijn niet door de club bedacht. Door je ook op ons sportpark aan de regels te houden help je ook FC Oegstgeest! Het verslaan van Corona is een gezamenlijke opgave.meer »


Algemene Ledenvergadering verplaatst naar 22 nov 2021

19 oktober 22:45  De geplande ledenvergadering die voor ma 1 november stond gepland is om dringende redenen verzet naar maandag 22 november, zie tevens de agenda op deze site.meer »


Noodkreet: Zonder hulp geen club meer.

11 oktober 20:30  Zo gaat het niet langer meer. FC Oegstgeest begint als los zand uit elkaar te vallen. Bijna iedere commissie kampt met zware te korten aan vrijwilligers, waardoor we straks niet meer kunnen doen wat we willen doen en zalbijvoorbeeld de kantine of het kleedkamergebouw dicht moeten. Het licht gaat uit. De velden zullen leeg zijn.meer »


Beste leden en vrienden van FC Oegstgeest,

4 oktober 22:15  Ook dit jaar doen wij mee aan Rabobank ClubSupport (voorheen Rabobank Wensenfonds)! Vorig jaar hebben we met de opbrengst van Rabobank ClubSupport een deel van de speeltuin kunnen aanschaffen. Ons doel is dit jaar om genoeg geld bij elkaar te ‘stemmen’ voor de aanschaf van zitbanken rondom de speeltuin.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!