Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Kerstbomen clubactie bij Wiegel Tuinen

Gisteren, 2 december 14:45  Tussen 1 en 18 december staat Wiegel Tuinen weer op de Lijtweg kerstbomen te verkopen. Zoals ieder jaar levert het kopen van een boom van Wiegel Tuinen ook voor FC Oegstgeest weer een bijdrage op. Dus koop een boom bij Wiegel Tuinen en geef aan dat de bijdrage naar FC Oegstgeest moet. meer »


Wat een mooie vereniging!

25 november 19:45  Morgen staan er weer allemaal mooie wedstrijden op het programma. Mede dankzij deze geweldige vrijwilligers ligt ons park er iedere week piekfijn bij! Forza FC Oegstgeest!! Onder meer tijdens de wedstrijden morgen waaronder het vlaggenschip FC Oegstgeest 1 tegen SCW of tijdens de feestavond morgenavond kan iedereen hiervan genieten!meer »


Zorg voor goede fietsverlichting (ValOpShop komt)

27 oktober 23:15  Het wordt weer vroeg donker, goede fietsverlichting is dan essentieel. De gemeente organiseert in samenwerking met het bedrijf Attacom en FC Oegstgeest een ValOpShop. Op 22 november is de ValOpShop aanwezig op de openbare weg nabij het FC Oegstgeest complex. meer »


Nieuwsbericht nieuw clubtenue

4 oktober 23:00  Bericht van het bestuur over de voortgang van de vervanging van het clubtenue.meer »


Overleden: Marinus Johannes Koppenhol

2 oktober 22:30  Marinus Koppenhol was vele jaren betrokken bij v.v. Oegstgeest als bestuurslid en voorzitter. Hier een kort relaas van Arie Koppenhol, onze huidige penningmeester:meer »


Aankondiging Algemene Ledenvergadering

5 september 22:00  Op woensdag 28 september staat de Algemene Ledenvergadering gepland. Het bestuur nodigt de leden en de ouders van jeugdleden uit om deze bij te wonen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!