Van de bestuurstafel - FC Oegstgeest

Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Zorg voor goede fietsverlichting

Gisteren, 26 september 22:00  Het wordt weer vroeg donker, goede fietsverlichting is dan essentieel.meer »


Richtlijnen voor trainingen bij slecht weer

Gisteren, 26 september 21:00  Nu de kans op wisselvallig weer toeneemt, heeft het bestuur de richtlijnen voor trainingen bij slecht opnieuw geactualiseerd. Deze richtlijnen staan op de site in het menu onder 'Nieuws' en vervolgens 'Trainingsschema'. Dus raadpleeg de site bij vragen. Hieronder staan ze nog een keer opgesomd.meer »


Vrouwenvoetbal op een hoger plan

25 september 22:00  Het bestuur roept iedereen op om mee te denken om het vrouwenvoetbal op een hoger plan te brengen. Hieronder staat de uitnodiging van het bestuur.meer »


Reminder uitnodiging Algemene Ledenvergadering

21 september 21:15  Op 12 augustus jongstleden hebben alle leden en ouders van jeugdleden een uitnodiging via e-mail ontvangen voor de (b)ALV van woensdag 27 september. Dit bericht dient vooral als reminder op die uitnodiging. Het bestuur hoopt op een grote opkomst. U komt toch ook?meer »


Grote Clubactie gaat weer van start

19 september 21:30  Zaterdag 23 september 2023 gaat de Grote Clubactie van start! FC Oegstgeest doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar: diverse eugdmaterialen (schotborden/game corner/materialen Mieniekamp/interactieve game). meer »


Pepijn bespreekt de start van het seizoen

7 september 10:45  Voorzitter Pepijn Hentenaar met een videoboodschap over de start van het seizoen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!