Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Zeven FCO-scheidsrechters gedecoreerd

26 mei 23:30  Hulde voor onze scheidsrechters die al meer dan 10 jaar fluiten! De ledenvergadering was extra bijzonder omdat er een groot aantal scheidsrechters in het zonnetje zijn gezet het bestuur i.s.m. de KNVB vanwege hun arbitrage verdienste voor de club. Frans, Kees, Guido, Ibrahim, Diederik, Arco en Ron gingen opgetogen met een oorkonde, speldje en mooie bos bloemen weer naar huis.meer »


Bert Driessen overleden

19 april 22:15  Op 13 april is Bert Driessen overleden. Bert was van origine een UDO lid en was voor zijn verdiensten benoemd tot erelid. Hij zat jarenlang in het bestuur en was met dat UDO bestuur en de toenmalige collega’s van vv Oegstgeest grondlegger van het huidige sportpark waar FC Oegstgeest nu voetbalt. Bert was secretaris in het bestuur “Van der Geest” in de periode van 1956 tot 1974. Na zijn actieve periode bij UDO heeft Bert, samen met Roet Driessen gewerkt aan het boek “Oegstgeest in bange dagen”. Zijn laatste jaren woonde hij met Ria in Heemskerk waar hij, 91 jaar oud, is overleden. Wij wensen Ria, de kinderen Driessen en de kinderen Nugter sterkte bij dit verlies.meer »


De vrijwilligerscommissie stelt zich voor!

1 maart 22:30  Sinds januari 2022 heeft FC Oegstgeest weer een actieve vrijwilligerscommissie. Van links naar rechts Franka van den Bergh, Wendy Hoogeveen, Carin de Vogel, Elaine Serdijn, Marieke Breedijk, en Linda van Rhijn-Onvlee. meer »


Prettige feestdagen en een sportief en gezond 2022

22 december 23:30  Het bestuur van FC Oegstgeest wenst iedereen prettige feestdagen en een sportief en gezond 2022. Hopelijk zien we elkaar weer snel in het nieuwe jaar! meer »


Bestuur trots op vrijwilligers

10 november 22:15  We kunnen met een goed gevoel terugkijken op afgelopen weekend! Daar waar we in eerste instantie wat angstig waren voor de uitvoering van de RIVM-regels hebben we met elkaar laten zien ook dit goed te kunnen oppakken.meer »


Update nav geactualiseerde COVID-19 maatregelen

4 november 23:00  Helaas wordt ook de sport weer getroffen door de nieuwe overheidsregels en ontkomen ook wij niet aan aanpassingen op ons sportpark. Hoe gaat het de komende tijd? Allereerst vertrouwt FC Oegstgeest erop dat iedereen de regels van de rijksoverheid naleeft en zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt. De regels zijn niet door de club bedacht. Door je ook op ons sportpark aan de regels te houden help je ook FC Oegstgeest! Het verslaan van Corona is een gezamenlijke opgave.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!