Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Noodkreet: Zonder hulp geen club meer.

11 oktober 20:30  Zo gaat het niet langer meer. FC Oegstgeest begint als los zand uit elkaar te vallen. Bijna iedere commissie kampt met zware te korten aan vrijwilligers, waardoor we straks niet meer kunnen doen wat we willen doen en zalbijvoorbeeld de kantine of het kleedkamergebouw dicht moeten. Het licht gaat uit. De velden zullen leeg zijn.meer »


Beste leden en vrienden van FC Oegstgeest,

4 oktober 22:15  Ook dit jaar doen wij mee aan Rabobank ClubSupport (voorheen Rabobank Wensenfonds)! Vorig jaar hebben we met de opbrengst van Rabobank ClubSupport een deel van de speeltuin kunnen aanschaffen. Ons doel is dit jaar om genoeg geld bij elkaar te ‘stemmen’ voor de aanschaf van zitbanken rondom de speeltuin.meer »


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

15 september 23:30  Het bestuur van FC Oegstgeest nodigt haar leden uit voor de Algemene Leden Vergadering. Gelukkig kan dat weer op de gebruikelijke wijze, fysiek, in ons clubhuis.meer »


Heb jij de kantineplanning al gecheckt?

11 september 12:45  Om elke zaterdag weer voldoende bemensing te hebben voor de FCO-kantine maken we gebruik van een vaste groep vrijwilligers aangevuld met ouders van onze leden en leden 18+. Voor de vereniging ben je/u daarin onmisbaar want zo kunnen we onze kantine draaiende houden! meer »


Mieniekamp voor dit jaar afgeblazen

29 juni 12:15  Gelet op het beperkte animo en het niet op de been krijgen van een voldoende grote groep ervaren kampleiders kunnen we helaas dit jaar geen Mieniekamp organiseren. meer »


"Waar staan we nu?"

29 maart 22:15  Zie bijgaand bericht over de stand van zaken van het bestuur.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!