Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Mieniekamp voor dit jaar afgeblazen

29 juni 12:15  Gelet op het beperkte animo en het niet op de been krijgen van een voldoende grote groep ervaren kampleiders kunnen we helaas dit jaar geen Mieniekamp organiseren. meer »


"Waar staan we nu?"

29 maart 22:15  Zie bijgaand bericht over de stand van zaken van het bestuur.meer »


We kunnen weer iets meer ...

1 maart 15:45  Gelukkig mogen we als voetbalclub weer wat meer! De senioren tot en met 26 jaar mogen ook in groepsverband gaan sporten. Hoewel alleen in een eigen team. Neem voor de exacte regels een kijkje op de site van de KNVB en de Rijksoverheid. Weet overigens dat wij ook 3 tennisbanen hebben. Er is nog volop ruimte!meer »


Jaap van Pampus: "Communiceren en zichtbaar blijven"

17 februari 20:45  Ondanks het coronavirus gaat het eigenlijk ‘best goed’ met FC Oegstgeest. De fusieclub kwam vorige week naar buiten met nieuws over de staf rondom de selecties voor het volgende seizoen en bijna alles is ingevuld. Sponsoren laten de club niet in de steek en het huidige bestuur tracht volop binding te houden met de leden. Straks mag er hopelijk weer gevoetbald worden op het verfraaide complex en iedereen en alles staat in de startblokken. Ook Jaap van Pampus (eerste en vijfde foto) is er klaar voor, maar zit ondertussen niet stil. De voorzitter kwam bijna stilzwijgend binnen als opvolger van Marc du Maine, in de zomer van 2020 werd bekend dat een deel van het bestuur zou stoppen, en het werd de hoogste tijd om de man met de voorzittershamer eens te spreken. (bron: leidenamateurvoetbal.nl).meer »


Sponsor-actie

5 februari 21:15  Support: Financiële boost in deze corona tijd! In deze bijzonder ongewone tijden, ligt er ook tijd en mogelijkheden om zaken binnen ons verenigingsleven te regelen. Jullie kunnen je vast voorstellen dat het ook voor onze mooie club zwaar is om financiën rond te krijgen. Kosten als veldhuur, rente en aflossing, verzekeringen, elektra, gaan gewoon door, maar de inkomsten uit o.a. de kantine zijn volledig weggevallen. Daarom is het plan ontstaan om te kijken of we met z’n allen de club aan meer sponsors te helpen.meer »


Heeft u als lid een nul-factuur ontvangen?

15 januari 22:15  Op dit moment is de ledenadministratie bezig om na te gaan of het ledenbestand volledig up-to-date is. Zij hebben hiervoor hulp nodig van alle leden. Als volgt ...meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!