Nieuws

Nieuws

Kerstbomen clubactie bij Wiegel Tuinen

Gisteren, 2 december 14:45  Tussen 1 en 18 december staat Wiegel Tuinen weer op de Lijtweg kerstbomen te verkopen. Zoals ieder jaar levert het kopen van een boom van Wiegel Tuinen ook voor FC Oegstgeest weer een bijdrage op. Dus koop een boom bij Wiegel Tuinen en geef aan dat de bijdrage naar FC Oegstgeest moet. meer »


FC Oegstgeest pakt drie punten

28 november 0:30  De wedstrijd tegen SCW was er een met de verrassing aan het eind. In de eerste helft keek FC Oegstgeest al tegen een achterstand aan. Ten opzichte van de twee afgelopen wedstrijden die teleurstellend verliepen, was duidelijk wel meer initiatief te zien. Hoewel nog een beetje afwachtend kwam FC Oegstgeest nu met beter voetbal, met de bijbehorende gecreëerde kansen. Maar het zou toch nog tot de tachtigste minuut duren voordat FC Oegstgeest dit in doelpunten kon omzetten. En toen ging het ook snel. Op moment van het eindsignaal stond er zelfs 3-1 op het scorebord. Een betere afspiegeling dus van de kwaliteiten van het team van FC Oegstgeest in deze competitie. (foto's: Paul Lichtenbeld)meer »


Wat een mooie vereniging!

25 november 19:45  Morgen staan er weer allemaal mooie wedstrijden op het programma. Mede dankzij deze geweldige vrijwilligers ligt ons park er iedere week piekfijn bij! Forza FC Oegstgeest!! Onder meer tijdens de wedstrijden morgen waaronder het vlaggenschip FC Oegstgeest 1 tegen SCW of tijdens de feestavond morgenavond kan iedereen hiervan genieten!meer »


FC Oegstgeest kon geen vuist maken

20 november 17:30  Ondanks de inzet zag het spel van FC Oegstgeest er verlammend uit. Het team kon geen vuist maken. Een belangrijk deel van de eerste helft zelfs volledig in de verdediging gedrukt. Na een half uur zette Nieuwkoop het overwicht om in een doelpunt. In de tweede helft kwam FC Oegstgeest iets terug in de wedstrijd, maar dat bleef onbeloond. Zelfs een tweede doelpunt voor Nieuwkoop konden ze niet verhinderen, 2-0 verlies dus. (foto's: Paul Lichtenbeld)meer »


Zin in een internationaal toernooi? Schrijf je nu in voor de Easter Open!

14 november 21:45  Op zaterdag 8 en zondag 9 april 2023 dan is het weer zover, het Easter Open-toernooi vindt plaats bij FC Oegstgeest. meer »


FC Oegstgeest mist de aansluiting met de top

14 november 13:00  Zaterdag speelde FC Oegstgeest de thuiswedstrijd tegen RKDES uit Kudelstaart, een onbekende tegenstander voor FC Oegstgeest. De club die dit seizoen overgekomen is van de zondagcompetitie, stond op de ranglijst één punt onder de thuisploeg. FC Oegstgeest stond na de winst in de vorige wedstrijd tegen Lugdunum op een knappe derde plaats, drie punten achter nummer 1 DWO. Bij winst zouden de mannen van trainer Thymen Kruider de positie aan de top van de ranglijst kunnen verstevigen. Het pakte echter anders uit.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!