Vereniging

Vereniging

Kerstbomen clubactie bij Wiegel Tuinen

Gisteren, 2 december 14:45  Tussen 1 en 18 december staat Wiegel Tuinen weer op de Lijtweg kerstbomen te verkopen. Zoals ieder jaar levert het kopen van een boom van Wiegel Tuinen ook voor FC Oegstgeest weer een bijdrage op. Dus koop een boom bij Wiegel Tuinen en geef aan dat de bijdrage naar FC Oegstgeest moet. meer »


Wat een mooie vereniging!

25 november 19:45  Morgen staan er weer allemaal mooie wedstrijden op het programma. Mede dankzij deze geweldige vrijwilligers ligt ons park er iedere week piekfijn bij! Forza FC Oegstgeest!! Onder meer tijdens de wedstrijden morgen waaronder het vlaggenschip FC Oegstgeest 1 tegen SCW of tijdens de feestavond morgenavond kan iedereen hiervan genieten!meer »


Update voortgang Grote Clubactie

2 november 23:30  Op 24 september is de Grote Clubactie gestart. En het gaat echt supergoed, maar we zijn er nog niet. Het doel om minimaal 4000 euro op te halen is bijna gehaald.meer »


Sinterklaasfeest

1 november 15:30  Vrijdag 25 november is het Sinterklaasfeest! 🎁🥳 meer »


Zorg voor goede fietsverlichting (ValOpShop komt)

27 oktober 23:15  Het wordt weer vroeg donker, goede fietsverlichting is dan essentieel. De gemeente organiseert in samenwerking met het bedrijf Attacom en FC Oegstgeest een ValOpShop. Op 22 november is de ValOpShop aanwezig op de openbare weg nabij het FC Oegstgeest complex. meer »


Pub quiz voor heren selectie(s).

27 oktober 22:45  Vandaag (27 okt) na de training in het clubhuis een gezellige pub quiz voor de heren selectie(s).meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!