Vereniging

Vereniging

Bestuursbericht 19 januari 2022

Gisteren, 19 januari 18:00  Nog steeds zijn wij als bestuur bijna alleen maar bezig om de leden zoveel als mogelijk aan het voetballen te houden of weer te gaan krijgen. Of er als ouders van te laten genieten, ondanks de Corona maatregelen. We geven toe dat we bijna niet tot andere agendapunten komen dan “hoe om te gaan met de maatregelen zoals die steeds maar weer naar ons toe komen.”meer »


Coronaregels per 15 januari 2022

16 januari 19:00  Afgelopen vrijdag 14 januari heeft de overheid versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd, ook voor de sport.meer »


Prettige feestdagen en een sportief en gezond 2022

22 december 23:30  Het bestuur van FC Oegstgeest wenst iedereen prettige feestdagen en een sportief en gezond 2022. Hopelijk zien we elkaar weer snel in het nieuwe jaar! meer »


Bestellen kan weer!

20 december 20:15  De FC Oegstgeest bakkers zijn er weer klaar voor. Ga op de site (fcoegstgeest.nl) naar 'Nieuws' en vervolgens naar 'oliebollen bestellen' en vul het formulier in. Dit keer wordt ook aandacht gevraagd voor Kika. Zie het verhaal in het bestelformulier van Vincent Nek, één van de FC Oegstgeest oliebollenbakkers.meer »


Vacature tennisleraar vervult door Twit Tennis

18 december 21:00  FC Oegstgeest Tennis commissie is verheugd dat ze de tennisleden van FC Oegstgeest Tennis weer tennislessen (en meer) kunnen bieden. Twit Tennis stelt zich voor ...meer »


Scheidsrechter van de Maand

15 december 0:00  Voor de maand NOVEMBER is Bart Kleijne unaniem gekozen als scheidsrechter van de maand.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!