Vereniging

Vereniging

Mieniekamp voor dit jaar afgeblazen

29 juni 12:15  Gelet op het beperkte animo en het niet op de been krijgen van een voldoende grote groep ervaren kampleiders kunnen we helaas dit jaar geen Mieniekamp organiseren. meer »


Afscheid Marcel Rietbergen

26 juni 21:45  Via deze weg neem ik afscheid van de club en van iedereen die ik ken. Het is voor mij onmogelijk om van iedereen persoonlijk afscheid te nemen, dus doe ik het via deze weg.meer »


Eerste nieuwe tennisleden ontvangen welkomstpakket

26 juni 21:00  Sinds kort is TennisDirect een samenwerking gestart met FC Oegstgeest. Leden van FC Oegstgeest kunnen genieten van het zeer ruime assortiment, met daarin vrijwel alle mogelijke tennismerken aanwezig. De eerste nieuwe tennisleden hebben inmiddels een welkomstpakket ontvangen van TennisDirect.meer »


Ajax Camps & Clinics KOMT NAAR FC OEGSTGEEST

20 juni 8:45  Heb jij van 23 t/m 27 augustus nog geen vakantieplannen en wil jij een week lang voetballen als een Ajacied? Schrijf je dan nu in voor het Ajax Camp bij FC Oegstgeest in Oegstgeest!meer »


Kantine en terras per direct gesloten

17 juni 14:45  Nu het seizoen eindigt is er helaas ook steeds minder animo om bij te springen als vrijwilliger voor bijvoorbeeld het terras of de kantine. Dat stelt ons na het afgelopen Covid-jaar, waarin veel vrijwilligers er extra aan getrokken hebben toch wat teleur.meer »


Jeugdtrainers toegelaten tot UEFA B cursus

16 juni 0:30  Drie jeugdtrainers van de club zijn toegelaten tot de UEFA B cursus. Ze zijn alle drie geslaagd voor het toelatingsexamen en starten volgend seizoen met de cursus. Een prestatie om trots op te zijn, nu FC Oegstgeest een van de weinige clubs in de regio is die dit niveau trainers kan aanbieden. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!