Vereniging - FC Oegstgeest

Vereniging

Vereniging

KNVB reikt zilveren scheidsrechterspeld uit

Gisteren, 28 september 21:45  Tijdens de ALV zijn een aantal van onze scheidsrechters in het zonnetje gezet. Jeroen Tillekens, Koos Blankenstijn en Cor van Steijn kregen van een vertegenwoordiger van de KNVB de oorkonde zilveren scheidsrechterspeld. Deze kregen zij als waardering voor het 10 tot 20 jaar actief zijn als (assistent)scheidsrechter van de KNVB of als opgeleide en geregistreerde clubscheidsrechter. Nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet, op naar de gouden oorkonde!meer »


Zorg voor goede fietsverlichting

26 september 22:00  Het wordt weer vroeg donker, goede fietsverlichting is dan essentieel.meer »


Richtlijnen voor trainingen bij slecht weer

26 september 21:00  Nu de kans op wisselvallig weer toeneemt, heeft het bestuur de richtlijnen voor trainingen bij slecht opnieuw geactualiseerd. Deze richtlijnen staan op de site in het menu onder 'Nieuws' en vervolgens 'Trainingsschema'. Dus raadpleeg de site bij vragen. Hieronder staan ze nog een keer opgesomd.meer »


Reminder uitnodiging Algemene Ledenvergadering

21 september 21:15  Op 12 augustus jongstleden hebben alle leden en ouders van jeugdleden een uitnodiging via e-mail ontvangen voor de (b)ALV van woensdag 27 september. Dit bericht dient vooral als reminder op die uitnodiging. Het bestuur hoopt op een grote opkomst. U komt toch ook?meer »


Meiden onder 9 zoekt teamgenoten

20 september 22:15  Wij zijn een enthousiast nieuw meiden onder 9 voetbalteam en zijn op zoek naar teamgenoten. Trainen doen we twee keer per week op woensdag van 17 to 18 uur en op zaterdag van 10 tot 11 uur. meer »


Grote Clubactie gaat weer van start

19 september 21:30  Zaterdag 23 september 2023 gaat de Grote Clubactie van start! FC Oegstgeest doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar: diverse eugdmaterialen (schotborden/game corner/materialen Mieniekamp/interactieve game). meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!