Voetbal - FC Oegstgeest

Voetbal

Voetbal

Richtlijnen voor trainingen bij slecht weer

Gisteren, 26 september 21:00  Nu de kans op wisselvallig weer toeneemt, heeft het bestuur de richtlijnen voor trainingen bij slecht opnieuw geactualiseerd. Deze richtlijnen staan op de site in het menu onder 'Nieuws' en vervolgens 'Trainingsschema'. Dus raadpleeg de site bij vragen. Hieronder staan ze nog een keer opgesomd.meer »


Vrouwenvoetbal op een hoger plan

25 september 22:00  Het bestuur roept iedereen op om mee te denken om het vrouwenvoetbal op een hoger plan te brengen. Hieronder staat de uitnodiging van het bestuur.meer »


FC Oegstgeest wint seizoens-ouverture

24 september 22:30  FC Oegstgeest begon het nieuwe seizoen met een wedstrijd tegen Stompwijk92. Het publiek was in groten getale aanwezig, mede dankzij de opvallende aandacht die de wedstrijd kreeg op sociale media. Beide teams waren gedegradeerd naar de vierde klasse zaterdag, wat de wedstrijd extra speciaal maakte. Erik van Manen, de trainer van Stompwijk92, was geen onbekende voor de UDO-bloedgroep van de fusievereniging FC Oegstgeest. Hij was daar in het verleden ook al actief geweest als trainer van de selectie.meer »


Balsponsor voor FC Oegstgeest - Stompwijk92 bekend

22 september 11:00  De balsponsor Van der Horst Assur. voor de eerste competitiewedstrijd van FC Oegstgeest 1 stelt zich voor.meer »


Reminder uitnodiging Algemene Ledenvergadering

21 september 21:15  Op 12 augustus jongstleden hebben alle leden en ouders van jeugdleden een uitnodiging via e-mail ontvangen voor de (b)ALV van woensdag 27 september. Dit bericht dient vooral als reminder op die uitnodiging. Het bestuur hoopt op een grote opkomst. U komt toch ook?meer »


Meiden onder 9 zoekt teamgenoten

20 september 22:15  Wij zijn een enthousiast nieuw meiden onder 9 voetbalteam en zijn op zoek naar teamgenoten. Trainen doen we twee keer per week op woensdag van 17 to 18 uur en op zaterdag van 10 tot 11 uur. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!