Voetbal

Voetbal

Aankondiging Vossencup en 7 x 7 toernooi

Vandaag, 25 juli 13:45  Zet de datum van zaterdag 28 augustus maar weer in de agenda. Dan opent FC Oegstgeest het seizoen traditiegetrouw met de Vossencup én een 7 x 7 toernooi dat wordt afgesloten met een BBQ.meer »


Afscheid Marcel Rietbergen

26 juni 21:45  Via deze weg neem ik afscheid van de club en van iedereen die ik ken. Het is voor mij onmogelijk om van iedereen persoonlijk afscheid te nemen, dus doe ik het via deze weg.meer »


Eerste nieuwe tennisleden ontvangen welkomstpakket

26 juni 21:00  Sinds kort is TennisDirect een samenwerking gestart met FC Oegstgeest. Leden van FC Oegstgeest kunnen genieten van het zeer ruime assortiment, met daarin vrijwel alle mogelijke tennismerken aanwezig. De eerste nieuwe tennisleden hebben inmiddels een welkomstpakket ontvangen van TennisDirect.meer »


Ajax Camps & Clinics KOMT NAAR FC OEGSTGEEST

20 juni 8:45  Heb jij van 23 t/m 27 augustus nog geen vakantieplannen en wil jij een week lang voetballen als een Ajacied? Schrijf je dan nu in voor het Ajax Camp bij FC Oegstgeest in Oegstgeest!meer »


Jeugdtrainers toegelaten tot UEFA B cursus

16 juni 0:30  Drie jeugdtrainers van de club zijn toegelaten tot de UEFA B cursus. Ze zijn alle drie geslaagd voor het toelatingsexamen en starten volgend seizoen met de cursus. Een prestatie om trots op te zijn, nu FC Oegstgeest een van de weinige clubs in de regio is die dit niveau trainers kan aanbieden. meer »


Teamindelingen JO-afdeling FC Oegstgeest bekend

14 juni 19:00  Vanaf dit moment kunnen jeugdleden en ouders en verzorgers van jeugdleden van de teams jongens onderbouw en jongens bovenbouw een e-mail verwachten met daarin de links naar de spreadsheets met de JO-teamindelingen voor seizoen 2021-2022. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!