Voetbal

Voetbal

FC Oegstgeest VR1 weet niet te winnen in Katwijk

12 oktober 21:00  Zaterdag derde klasse (vrouwen)- De doelstelling is duidelijk dit seizoen voor de ploeg van Ton Nieuwenburg, meedoen om het kampioenschap. De eerste twee competitie wedstrijden werden knap gewonnen waardoor de ploeg op een gedeeld eerste plek staat. Dit weekend trad de toch wel zwaar gehavende selectie aan tegen Quick Boys VR1, op een voor de verandering zonnig en vrij van wind Sportpark Nieuw Zuid.meer »


Wedstrijd FC Oegstgeest, wordt vervolgd ...

11 oktober 21:30  De wedstrijd zou na 52 minuten worden gestaakt in verband met een blessure van de scheidsrechter. Op dat moment keek FC Oegstgeest aan tegen een achterstand van 0-1. meer »


FC Oegstgeest - Roodenburg (LAV) afgelast

11 oktober 20:15  De Wedstrijd FC Oegstgeest - Roodenburg in de LAV cup die gepland stond op dinsdag 12 oktober 2021 (20:00 uur) is afgelast!


Wedstrijd LAV cup: FC Oegstgeest - Roodenburg

8 oktober 20:30  Aanstaande dinsdag 12 oktober aanvang 20.00 uur speelt FC Oegstgeest in het kader van de LAV cup een thuiswedstrijd tegen Roodenburg. Zeker een bezoekje waard!


WINNAAR FLUITWEDSTRIJD BEKEND

8 oktober 12:15  Joël van Laar van FCO JO13-4 is de knappe winnaar van de Fluitwedstrijd.meer »


Zakelijke overwinning FC Oegstgeest VR1

7 oktober 12:30  Op een druilerig sportpark de Voskuyl werd de wedstrijd FC Oegstgeest Vr1 - FC Aalsmeer Vr1 gespeeld. Zouden de vrouwen het hoofd koel houden om ondanks de 2-3 oktober feesten de koppies erbij te houden!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!