Overlijdensbericht: Jaap van Duivenboden overleden - FC Oegstgeest

Overlijdensbericht: Jaap van Duivenboden overleden

Overlijdensbericht: Jaap van Duivenboden overleden

4 juli 2023 22:30

Het bestuur

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Jaap van Duivenboden. Jaap is plotseling overleden op maandagmiddag 3 juli op 74-jarige leeftijd. 's Ochtends was hij nog actief geweest in het clubhuis bij FC Oegstgeest.

JaapvanDuivenbode-res.jpgJaap was een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging FC Oegstgeest. Hij zette zich elke maandag in om samen met het trouwe team van vrijwilligers het clubhuis spic en span te houden. Iedereen kende Jaap als een vriendelijke, behulpzame en enthousiaste man. Hij zal enorm gemist worden door iedereen die hem kende.

Jaap heeft zijn voetbalverleden bij v.v. Oegstgeest. Later ging hij tennissen bij v.v. UDO en recenter bij FC Oegstgeest. Al die jaren (40) was Gerard van Delft zijn tennismaat.

Op maandag 10 juli om 13.30 uur vindt de crematie plaats bij Rhijnhof in Leiden. Daarna is er gelegenheid tot condoleren.

Namens het bestuur en vrijwilligers van FC Oegstgeest betuigen wij onze oprechte deelneming aan de familie en naasten van Jaap. Wij wensen hen veel kracht en troost toe in deze moeilijke tijd.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!