Andy van der Meulen, de nieuwe trainer van FC Oegstgeest 2 - FC Oegstgeest

Andy van der Meulen, de nieuwe trainer van FC Oegstgeest 2

Andy van der Meulen, de nieuwe trainer van FC Oegstgeest 2

12 juni 2023 22:00

Het bestuur

Met ingang van komend seizoen zal Andy van der Meulen starten als trainer van FC Oegstgeest 2. Hierbij zal hij Huig Jan Heeringa ondersteunen bij de trainingen van de gehele selectie.

Een korte introductie
WhatsApp_Image_2023-06-07_at_14.31.52.jpegAndy is een geboren en getogen Leidenaar. Hij is als Ukkie begonnen bij Sleutels. Later is hij bij Roodenburg gaan voetballen ‘keepen’ en zijn verdere jeugd heeft hij doorgebracht bij ADO Den Haag. Later is hij actief geweest bij diverse verenigingen in de regio waaronder 4 jaar bij SEV Leidschendam. Vorig seizoen ‘21-22’ heeft hij zijn voetbalcarrière afgesloten als keeper bij Sporting Leiden waar hij de laatste jaren actief was.
 
Sporting Leiden is dan ook de link die hij heeft met Huig Jan Heeringa die de afgelopen twee seizoenen trainer was bij Sporting Leiden. Volgend seizoen start Huig Jan Heeringa als hoofdtrainer bij FC Oegstgeest.
 
Naast zijn actieve sportcarrière was hij eerder al actief als trainer: “Sinds vier jaar ben ik keeperstrainer/assistent trainer bij de voetbalverenigingen DoCoS en DWO. Nu sluit ik dat dus af en ga ik van start bij FC Oegstgeest.”
 
Wat maakt FC Oegstgeest voor jou aantrekkelijk om als trainer aan de slag te gaan? Andy: “Van FC Oegstgeest heb ik de indruk dat het een warme club is waar zowel prestatie- als recreatievoetbal centraal staan. Een fijne bijkomstigheid is nog dat mijn zoon bij FC Oegstgeest in de jeugd zal gaan starten.”
 
Het bestuur verwelkomt Andy en wenst hem veel succes bij onze vereniging.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!