Voorlopige teamindelingen bekend - FC Oegstgeest

Voorlopige teamindelingen bekend

Voorlopige teamindelingen bekend

5 juni 2023 17:30

Bestuur en Technische Commissie

Het is elk jaar weer een spannend moment, in welk team komt mijn kind terecht? Voor sommigen is het een uitgemaakte zaak, voor de meesten is het even afwachten. Gelukkig kunnen we vandaag de voorlopige indeling bekend maken!

Procedure teamindelingen
De voorlopige teamindelingen komen natuurlijk met veel zorg en aandacht tot stand; de input van de technische commissie, hoofdtrainers, trainers en coaches is daarbij van groot belang. Ook volgen we onze pupillen gedurende het seizoen om tot een deugdelijke samenstelling van teams te komen. Via de volgende link kunt u meer informatie vinden over de procedure: procedure teamindelingen

Vragen over teamindeling?
Ondanks de zorgvuldige selectieprocedure kunnen wij ons voorstellen dat u toch nog vragen heeft over de teamindeling van uw kind. Die vragen kunt u mailen naar de desbetreffende leeftijdscoördinator. Alle gegevens vindt u onderaan deze mail.

Persoonlijk contact
U kunt ook op woensdag 7 juni tussen 19:00 tot 20:00 uur in de kantine al uw vragen en opmerkingen delen over de teamindeling. Aanwezig zijn dan Pepijn Hentenaar (voorzitter), Floris Kooistra (hoofdcoördinator jongens) en Wolter Rijks (hoofdcoördinator meiden).

Informatieavond
Woensdag 23 augustus is er een algemene informatieavond voor nieuwe leden en de spelers van de O8. Deze gaat niet specifiek over de teamindelingen. Hierover ontvangt u te zijner tijd meer informatie.

Wilt u onderstaande opmerkingen nog even goed doorlezen voordat u doorklikt naar de teamindelingen?
  • Er is zorgvuldig nagedacht en overlegd over de teamindelingen. Toch blijft er altijd de mogelijkheid bestaan dat de technische commissie, leeftijdscoördinatoren of de hoofdtrainers wijzigingen willen aanbrengen. Dit zal dan altijd vooraf met u worden gedeeld.
  • Uw hulp kunnen we goed gebruiken! U ziet op verschillende plaatsen dat we nog vacatures hebben voor het coachen & trainen en voor de functie van leeftijdscoördinator. Als u geïnteresseerd bent of meer vragen heeft over een functie, kunt u een mail sturen naar: vrijwilligers@fcoegstgeest.nl of jeugd@fcoegstgeest.nl.
  • Kijk ook op de site voor meer informatie: vrijwilligerstaken en functies FCO.
  • De selectietrainers van de JO15, JO17 en JO19 hebben nog tijd nodig om de spelers over het eerste en tweede team te verdelen. U wordt komende tijd op de hoogte gehouden over de verdeling van deze teams.
  • Het sportpark is dit seizoen geopend tot en met 23 juni. Tot deze datum kunnen de huidige teams blijven trainen. De trainers zullen u hierover op de hoogte houden.
  • De teamindeling voor O8 zal gedurende de start van het seizoen door de TC extra gemonitord worden. Na de eerste competitieronde (eindigt zondag 8 oktober) zal er opnieuw naar de teamindeling gekeken worden om te beoordelen of alle spelers op hun juiste niveau ingedeeld zijn.

Tot slot willen we nog graag van de gelegenheid gebruikmaken om de jeugdraad te promoten. We zoeken nog leden die hierbij aan willen sluiten. Lijkt het jou leuk om mee te praten, je mening te geven en jouw leeftijdsgroep te vertegenwoordigen èn ben je tussen 12 en 18 jaar oud? Ongeveer 4 keer per jaar zullen we bij elkaar komen en vergaderen over zaken die op dat moment spelen binnen de club of over zaken die de jeugdleden zelf aandragen. Volg de link voor meer informatie: jeugdraad.

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen en een mooie competitie!

Teamindelingen O7-JO12 FCO 2023-2024 
Teamindelingen MO9-MO20 FCO 2023-2024 
Teamindelingen JO13-JO19 FCO 2023-2024  

Met een sportieve groet, mede namens het bestuur en de technische commissie,

De leeftijdscoördinatoren
Cas Bolink (Ukkies)
ukkies@fcoegstgeest.nl
Elaine Serdijn (JO17)
jongens2008@fcoegstgeest.nl
Mark van Bommel (JO8)
jongens2016@fcoegstgeest.nl
Carin de Vogel (JO17)
jongens2007@fcoegstgeest.nl
Tim van Uden & Tom van Rhijn (JO9)
jongens2015@fcoegstgeest.nl
Vacature (Saskia Krijger a.i) (JO19)
jongens2006@fcoegstgeest.nl
jongens2005@fcoegstgeest.nl
Mark Horst (JO10)
jongens2014@fcoegstgeest.nl
Suzan Stierman (MO9-MO13)
meidenmiddenbouw@fcoegstgeest.nl
Stefanie Starrenburg (JO11)
jongens2013@fcoegstgeest.nl
Stefanie Starrenburg (MO15-MO20)
bovenbouwmeiden@fcoegstgeest.nl
John & Nanda (JO12)
jongens2012@fcoegstgeest.nl
 
Jan Willem Ouwehand (JO13)
jongens2011@fcoegstgeest.nl
Hoofdcoördinatoren meiden
Brigiet Swijnenburg en Wolter Rijks
meiden@fcoegstgeest.nl
Floris Kooistra (JO14)
jongens2010@fcoegstgeest.nl
Hoofdcoördinator jongens
Floris Kooistra
jongens@fcoegstgeest.nl
Arjan van den Broeck (JO15)
jongens2009@fcoegstgeest.nl
Bestuurslid jeugdzaken
Saskia Krijger
jeugd@fcoegstgeest.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!