Tragedie voor familie Bekkerin - FC Oegstgeest

Tragedie voor familie Bekkerin

Tragedie voor familie Bekkerin

27 maart 2023 11:45

Het bestuur

Gisteren, zondag 26 maart, is bij het noodlottige ongeval met de drie Porsches op de Duitse autobahn de dochter (Roos) van Frans Bekkerin en zus van Wendy omgekomen. Ook de vriend van Roos en twee anderen kwamen om.

Frans Bekkerin en zijn dochter Wendy zijn drijvende krachten binnen FC Oegstgeest. Frans is iedere ochtend te vinden op het complex van FC Oegstgeest, bezig met allerhande werkzaamheden, van schoonmaak tot onderhoud. Op zaterdag fluit hij ook geregeld. Hij is de grote kracht en aanvoerder van de onderhoudsploeg. Frans is er altijd en is van onschatbare waarde voor onze vereniging. 
Zijn dochter Wendy is bestuurslid Vrijwilligers. Zij is de stuwende kracht die binnen de vereniging zorgt dat ouders van jeugdleden en senioren de taakplicht op ordentelijke wijze kunnen vervullen. Ook draagt zij zorg voor alle evenementen en feesten op onze club. Wendy doet dit samen met horeca - en evenementen commissies.

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van dit verschrikkelijke ongeluk met verstrekkende gevolgen voor de familie Bekkerin. Wij wensen hen dan ook veel kracht en liefde toe in deze verschrikkelijke tijd. 

De komende week zijn alle vergaderingen waar zij aan deel zouden nemen in elk geval geschorst tot nader order. 

Het bestuur wenst de familie Bekkerin en hun naasten heel veel sterkte, warmte en liefde  met de verwerking van dit grote verlies. Wij zijn met de familie in overleg hoe we Roos en haar vriend op gepaste wijze kunnen herdenken.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!