Start nieuw tennisseizoen - FC Oegstgeest

Start nieuw tennisseizoen

Start nieuw tennisseizoen

20 februari 2023 18:00

tenniscommissie

Binnenkort start het nieuwe tennisseizoen. Alle huidige tennisleden zijn hierover via e-mail geïnformeerd. Het verstuurde bericht is hieronder opgenomen.
Met dit bericht wil de tenniscommissie alle ouders van jeugdleden en senioren er nog eens op wijzen dat zij onder hele gunstige condities eveneens gebruik kunnen maken van de prachtige tennisbanen.

Hieronder het e-mailbericht dat de tennisleden ontvingen. Via de diverse links is nadere informatie over de zeer aantrekkelijke voorwaarden op de site te vinden. Dus doe er je voordeel mee, wordt lid.

Beste tennissers, het zomerseizoen gaat weer beginnen!
In deze e-mail in het kort de informatie over FC Oegstgeest Tennis. Deze informatie kunt overigens ook vinden op de website van FC Oegstgeest: Tennis Informatie en Tennis Reglement.

Ophalen tennispas en updaten tag
De tenniscommissie verzoekt de jaarleden en de zomerleden om de verschuldigde contributie binnen een week na ontvangst van deze e-mail over te maken op het bankrekeningnummer NL87 RABO 0330 1961 89 van FC Oegstgeest Tennis.
Nadat het contributiebedrag is overgemaakt kunt u op zaterdag 1 april 2023 tussen 11.00 en 12.00 uur de pas ophalen en de tag updaten(!). Dat laatste kan via het grijze kastje dat bij de voordeur van het clubhuis buiten aan de muur hangt.

Grote korting lidmaatschap voor voetballende leden en voor ouders van jeugdleden
Wist u trouwens dat voor voetballende leden en voor ouders van voetballende jeugdleden zeer aantrekkelijke kortingen (tot bijna 50%) op de contributies gelden? Bezoek hiervoor de contributies op de website.

Tennislessen
Voor FC Oegstgeest tennisleden is het ook mogelijk om individueel of groepsgewijs tennisles te nemen. Twit Tennis verzorgt deze lessen. Bezoek de site voor nadere informatie.

Tennisclinic
De tenniscommissie heeft tevens het voornemen om een clinic te organiseren zodat belangstellenden die lid willen worden, vrijblijvend onder begeleiding van Twit Tennis een balletje kunnen slaan. Zodra de informatie hierover bekend is, zullen we dit op de site en de sociale media publiceren.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!