Grote Clubactie gaat weer van start - FC Oegstgeest

Grote Clubactie gaat weer van start

Grote Clubactie gaat weer van start

19 september 2023 21:30


Zaterdag 23 september 2023 gaat de Grote Clubactie van start! FC Oegstgeest doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar: diverse eugdmaterialen (schotborden/game corner/materialen Mieniekamp/interactieve game).

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen. Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met online verkoop, verkoopboekjes en superloten.

Voor de leden van de teams t/m onder de 11 liggen er (als je een verkoopboekje wilt) vanaf zaterdag 23 september boekjes klaar bij het wedstrijdsecretariaat. Vraag dan even of je ook je persoonlijke sticker kunt krijgen met de QR code.
Met het verkoopboekje worden loten verkocht aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel.

Download via de <link> het document met de volledige informatie.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!