Het tennisseizoen gaat weer beginnen

Het tennisseizoen gaat weer beginnen

5 maart 2020 14:15


FC Oegstgeest beschikt over drie fraaie kunstgras/probounce tennisbanen. Omdat dit misschien niet algemeen bekend is hier wat informatie over FC Oegstgeest Tennis. Én, tennissen kan daar ook gewoon het gehele jaar door.

Tennisbanen van FC Oegstgeest TennisGelijktijdig met de ontwikkeling van het sportcomplex FC Oegstgeest zijn tevens drie tennisbanen aangelegd. Deze tennisbanen bevinden zich aan de noordkant naast veld 2 langs de A44.

De tennisbanen beschikken nu ook over een tennishonk met een toilet. Ook is een hoekje gemaakt om snel even te schuilen als het plotseling gaat regenen.

Lidmaatschap
FC Oegstgeest kent drie soorten van lidmaatschap:
* 'Heel jaar' van 1 april tot 1 april in het volgende jaar;
* 'Zomer' van 1 april tot 1 november;
* 'Winter' van 1 oktober tot 1 april.

Overige faciliteiten
Naast de reeds genoemde faciliteiten krijgen de leden de beschikking over een tennispas en een tag. Met de tag kunnen de leden de deuren naar de tennisbanen en het tennishonk die voorzien zijn van electronische sloten, openen.Lid worden
Lid worden van FC Oegstgeest Tennis kan natuurlijk, zie formulier op de site. Hiervoor is het niet nodig om al lid te zijn van de voetbalvereniging. Maar voor actieve voetballeden of ouders van jeugdleden is het wel extra voordelig omdat zij een extra korting krijgen, zie het contributieoverzicht.
De tenniscommissie heeft tevens het voornemen om in maart een clinic te organiseren zodat belangstellenden die lid willen worden, vrijblijvend onder begeleiding van de tennisleraar een balletje kunnen slaan. Zodra de informatie hierover bekend is, zullen we dit op de site publiceren. Houdt daarom de site in de gaten!Tennislessen
Bij FC Oegstgeest Tennis is het voor tennisleden ook mogelijk om tennisles te nemen. Hugo Mollinger is de tennisleraar. Op de site staan twee formulieren voor volwassenen en jeugd om je aan te melden. Vooraf eerst informatie inwinnen of een proeflesje nemen kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met Hugo Mollinger via e-mail tennisles@fcoegstgeest.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!