Herenweg 92 A
2361EV
WARMOND
tel. 071-3010683

We moeten terug naar 3 september ‘22 dat FC Oegstgeest O23-1 voor het laatst een wedstrijd verloor. Toen was het ondertal waarmee we speelden de voornaamste reden. De wedstrijd op zaterdag 11-2-2023 tegen Warmunda O23-1, werd een déjà vu van die wedstrijd op 3 september. Met slechts 11 spelers, waarvan 1 invaller en Michiel met gebroken pols en Jesse met een voetblessure (beterschap Michiel en Jesse) als toeschouwers in de dug-out, traden we aan tegen Warmunda O23-1, dat naast 11 fitte spelers ook een volle bank ter beschikking had.

Slordig Oegstgeester spel en ook nog eens het uitvallen van Fabian (knieblessure, beterschap Fabina) halverwege de eerste helft en dus met 10 man verder, werkte in de hand dat Warmunda druk kon zetten en dit ook kon verzilveren in een 2-0 voorsprong.

De tweede helft, speelde FC Oegstgeest met de geblesseerde Jesse op het middenveld om het team alsnog te completeren. Mede daardoor werd het een hele andere wedstrijd en zorgde een prachtig gekruld afstandsschot van Benjamin in de kruising voor aansluiting (2-1). Daarna leek het even dat Warmunda alsnog het onderspit zou delven, maar een bijna identiek schot als Benjamins doelpunt van ex-FC Oegstgeest speler Randy Thijssen, zette het scorebord op 3-1.

Een overtreding op Felix in het Warmunda strafschopgebied werd door de scheidsrechter vanuit de middencirkel niet opgemerkt, waardoor de strafschop die we daar hadden moeten krijgen wellicht nog voor een ommekeer had kunnen zorgen. Maar het mocht niet zo zijn en bleven we steken op een 3-1 nederlaag. In de overtuiging dat we met een compleet team deze wedstrijd hadden gewonnen, kijken we met positieve blik naar de volgende wedstrijd.