Mieniekamp 2023 - FC Oegstgeest

Mieniekamp 2023

Mieniekamp 2023

Het leukste weekend van het jaar komt er weer aan: het FC Oegstgeest Mieniekamp!
 
In drie dagen geven we alle kinderen een echte FC Oegstgeest-kamp ervaring. Springkussens zo groot als een vrachtwagen, suikerspinnen als late-night snack, zwemmen in het zwembad, sluipen en speuren in het bos en natuurlijk heel veel voetballen! Het kan allemaal! Dit kamp is bedoeld voor de jongste jeugd, van de O6 tot en met de O11. Tijdens dit kamp bezorgen wij de jongste jeugd een geweldig aandenken aan hun eerste jaren bij FCO.

Het FCO Mieniekamp speelt zich met name af op onze eigen velden. Hier zullen we de meeste activiteiten uitvoeren, eten we en slapen we hier in tenten. Ook zullen we soms ergens in het dorp te vinden zijn, of rondrennen door het bos.

Elk team slaapt in zijn eigen tent. Elke tent heeft 2 (jong) volwassen begeleiders die het hele kamp aanwezig zijn. Zij doen aan alle activiteiten mee en zijn het aanspreekpunt voor de kinderen uit hun tent. Tijdens de nachten wordt er een nachtwacht aangesteld die de hele nacht wakker is en een oogje in de zeilen kunnen houden. De O6 slaapt nog thuis en de O7 mag van dit jaar één nachtje blijven slapen van donderdag tot vrijdag!

Naast de tentleiders zijn er nog een hele hoop andere leiding aanwezig tijdens het kamp. Wij als hoofdorganisatie, veel leiders, trainers en andere vrijwilligers doen er alles aan om het de kinderen zo veel mogelijk naar hun plezier te maken. Ook zijn onze kamp(huis)arts en huisfotograaf weer van de partij.

Een belangrijke activiteit die altijd met hoofdletters genoteerd staat in het programma is het zwemmen. Dit jaar zullen we hiervoor naar zwembad Poelmeer in Oegstgeest gaan. Het bad zal deze dag uitsluiten voor ons kamp geopend zijn. Ook de kinderen zonder diploma kunnen mee, zij zullen extra in de gaten worden gehouden in het kleine, aparte bad. Ouders die dit toch nog te spannend vinden nodigen we van harte uit om mee te gaan het bad in. Vermeld dit wel even bij overige opmerkingen onderaan het inschrijfformulier.
Vergeet je bij het aanmelden ook niet gelijk in te schrijven voor de lekkere BBQ op vrijdagavond. Ook hier vinden we het extra gezellig als er zoveel mogelijk broertjes, zusjes en ander familie mee komt!

De kosten voor het kamp bedragen €65 voor leden en €75 voor niet leden.

De inschrijvingen sluiten na zondag 30 April!
Hierna zullen wij weer bij jullie terug komen met meer uitgebreidere informatie over het kamp. Denk hierbij aan een overzicht van het programma, paklijst en de kamp regelementen.
 
Wij hebben er onwijs veel zin in. Tot snel!
 
Voel je vrij een mailtje te sturen naar mieniekamp@fcoegstgeest.nl voor vragen of meer informatie!

Aanmelden Mieniekamp leden

Aanmelden Mieniekamp niet-leden

Aanmelden BBQ vrijdagavond

mnkmp-20220527-078.jpg    mnkmp-20220526-304.jpg

mnkmp-20220527-368.jpg    mnkmp-20220527-132.jpg

mnkmp-20220526-041.jpg    mnkmp-20220527-022.jpg

mnkmp-20220526-186.jpg    mnkmp-20220527-107.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!