Fysiotherapie en verzorging

Fysiotherapie en verzorging

Behandeling voor clubleden

Leden van FC Oegstgeest die onverhoopt een blessure hebben opgelopen en/of verzorging nodig hebben kunnen terecht bij aan de club verbonden therapeuten Ruben van der Meer (fysiotherapeut) en Dirk Jan de Ruijter (sportmasseur/verzorger), zie de kaders hieronder voor meer informatie over beiden.

Behandeling is mogelijk:

  • In de behandel-/verzorgingsruimte van het kleedkamergebouw van FC Oegstgeest. Dit kan van maandag t/m donderdag 17.00 - 21.00 en op zaterdagochtend 9.30 - 12.00.
  • In de praktijk bij Ruben in Warmond (zie info hieronder). Met zijn team zijn er ook mogelijkheden op alle doordeweekse dagen vanaf ’s ochtends vroeg t/m einde van de middagen en sommige avonden.
  • In de praktijk bij Dirk Jan in Oegstgeest (zie info hieronder). Dit is mogelijk op alle doordeweekse dagen.

 

Behandeling is alleen mogelijk op afspraak! Meld je aan via onderstaand formulier. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie van Ruben of Dirk Jan om de dag, tijd, locatie en eventuele verdere bijzonderheden af te stemmen.

Voor de veiligheid voor eenieder in tijden van corona gelden de volgende regels (bij twijfel kun je altijd even bellen):

  • Je maakt alleen een afspraak als je geen coronaverschijnselen zoals verkoudheid, hoesten of koorts hebt. Je beantwoord de vragen van de gezondheidscheck (klik om te openen) allemaal met nee.
  • Je wast je handen voordat je naar de behandeling toe komt.
  • Je neemt een eigen badlaken/grote handdoek mee en een gewone handdoek.
  • Ruben en Dirk Jan werken met handschoenen en eventueel met mondkapje. Vóór of na elk gebruik van de behandelkamer en -tafel wordt alles gereinigd.
  • Bij behandeling op het sportpark: je komt niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak naar het sportpark en je meldt je bij de stewards aan de poort. Je wacht buiten bij de de ingang van het kleedkamergebouw die zich direct na de tribune bevindt, daar wordt je opgehaald. Na de behandeling wordt je begeleid naar de achteruitgang van het kleedkamergebouw waarna je via de bekende routes direct weer naar de uitgang van het sportpark loopt.

Therapeuten

ruben van der meer

Ruben van der Meer

Fysiotherapeut, manueel therapeut

Praktijk voor fysiotherapie Ruben van der Meer
Veerpolder 6 (gevestigd in sportcentrum Health Club Pro Life)
Warmond

www.fysiorubenvdmeer.nl

ruben.vd.meer@live.nl
06-48275688

 

dirk jan de ruijter

Dirk Jan de Ruijter

Sportmasseur

Sportmassagepraktijk Ruijtenheer Vitaal
De Voscuyl 19 (FC Oegstgeest)
Oegstgeest

www.ruijtenheer.nl

dirkjan@ruijtenheer.nl
06-53634984

Aanmeldformulier fysiotherapie

Vul onderstaande gegevens in. Je krijgt van Ruben of Dirk Jan een reactie per e-mail of telefoon.

Geef een korte doch bondige omschrijving van de reden voor de behandeling. Geef nu nog geen medisch vertrouwelijke informatie, indien nodig stemt Ruben of Dirk Jan dat verder met je af.

Geef aan of je voorkeur hebt voor een behandelaar.Beantwoord onderstaande vragen (gezondheidscheck) ten aanzien van het coronavirus. Alleen als je antwoord op alle vragen 'nee' is mag je worden behandeld. Als tussentijds de situatie wijzigt (antwoord op een vraag wijzigt in 'ja'), dan moet je de afspraak afzeggen/verzetten.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!