FC Oegstgeest neemt met nieuwe Technische Commissie een sportief ambitieuze afslag. - FC Oegstgeest

FC Oegstgeest neemt met nieuwe Technische Commissie een sportief ambitieuze afslag.

FC Oegstgeest neemt met nieuwe Technische Commissie een sportief ambitieuze afslag.

16 februari 2023 22:15

Het bestuur

Voetbalclub FC Oegstgeest trekt Laurens Mouter en Ties de Ruijsscher aan als versterking van de huidige technische commissie. Met deze twee voetbaldieren pur sang is de voetbalclub uit Oegstgeest verzekerd van een kwalitatieve impuls waar alle leden van gaan profiteren. Het contract van hoofdtrainer Thymen Kruider is opengebroken en verlengd tot 2025.

front-TC-komend-seizoen.png

Een feestelijke stemming gisteravond in de kantine! Na een periode van gesprekken voeren met
huidige TC leden, bestuurslid voetbalzaken John Slierings en voorzitter Pepijn Hentenaar kon er dan gisteravond eindelijk getoast worden op de nieuwe samenwerking.

Oude vos keert terug op het nest
Met Laurens Mouter haalt FC Oegstgeest hét voetbal geweten uit de regio terug naar de club. Mouter begon als speler in de C6 van UDO maar genoot vooral successen als trainer. Hij was eerder hoofd jeugdopleiding bij UVS en de laatste jaren actief als trainer van Quick Boys 2.
Laurens zal zich vanaf komend seizoen bezig houden met de ontwikkeling van spelers, trainers en selectiespelers. Ook zal hij Thymen Kruider ondersteunen in zijn ontwikkeling als hoofdcoach van FC Oegstgeest.

Voetbaldier van het puurste soort
Na hoofd jeugdopleiding bij UVS en RCL te zijn geweest is Ties de Ruijsscher vanaf komend seizoen als HJO onderdeel van de Technische Commissie van FC Oegstgeest. Samen met Lennart Zomer, Cas Bolink en Kubilay Isik zal hij zich richten op de manier van trainen en zorgen voor een kwalitatieve impuls voor de prestatieve- en breedte-elftallen.

Verlengen en verlaten
Na jaren van trouwe dienst zal Eelco Fielemon FC Oegstgeest aan het eind van dit seizoen verlaten. Hij gaat aan de slag als trainer bij Quick Boys, een positie die gestalte geeft aan een lang gekoesterde wens van Fielemon. Het bestuur van FC Oegstgeest wenst hem daarbij natuurlijk alle geluk en plezier toe! Verder zal Rick Koelman komend seizoen geen hoofdtrainer meer zijn van Vrouwen 1. Het bestuur is met Rick in gesprek over een mogelijk vervolg van zijn trainerscarrière binnen FC Oegstgeest, wij zouden deze clubman heel erg graag behouden.
Het contract van Thymen Kruider is met drie seizoenen verlengd. We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst en zijn er van overtuigd dat FC Oegstgeest met Kruider de komende jaren kan bouwen aan een stabiele groei van spelers binnen onze selectie. Een klasse hoger met ons eerste elftal moet binnen de mogelijkheden liggen!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!