Bestuur trots op vrijwilligers

Bestuur trots op vrijwilligers

10 november 2021 22:15

Jaap van Pampus

We kunnen met een goed gevoel terugkijken op afgelopen weekend! Daar waar we in eerste instantie wat angstig waren voor de uitvoering van de RIVM-regels hebben we met elkaar laten zien ook dit goed te kunnen oppakken.

En dus onze oprechte dank aan alle (extra) vrijwilligers! Maar zeker ook aan de medewerking van de sporters, supporters, leden en begeleiders. Samen kunnen we ook dit aan! En kunnen we de kleedkamers en kantine openhouden.

Het ziet er helaas niet naar uit dat we de komende periode met minder regelgeving afkunnen. En dus zullen we net als afgelopen zaterdag onderstaande werkwijzen blijven hanteren;

- betreden van de kantine, het terras dan wel de kleedkamergebouwen middels een scan van de QR-code voor iedereen van 18 jaar of ouder.
- door de week zal de teamgebeleider de QR-check moeten doen bij zijn/haar team bij het betreden van de kleedkamers

Wij vertrouwen op ieders medewerking. Maar tevens op het begrip voor de uitvoering van de regels. Wij hebben ze niet verzonnen. De vrijwilligers al helemaal niet. En dus het verzoek je niet via een omweg toch in de gebouwen te begeven als je geen QR-code kunt tonen. Dit voor zowel je eigen veiligheid als voor die van de daar aanwezige mensen.

En uiteraard hopen wij op nog wat hulp(ouders) die een of enkele keren inzetbaar zijn voor een shift op de zaterdag. vrijwilligers@fcoegstgeest.nl 

Tot zaterdag!


Jaap van Pampus
Voorzitter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!