Update nav geactualiseerde COVID-19 maatregelen

Update nav geactualiseerde COVID-19 maatregelen

4 november 2021 23:00


Helaas wordt ook de sport weer getroffen door de nieuwe overheidsregels en ontkomen ook wij niet aan aanpassingen op ons sportpark.

Hoe gaat het de komende tijd?

Allereerst vertrouwt FC Oegstgeest erop dat iedereen de regels van de rijksoverheid naleeft en zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt. De regels zijn niet door de club bedacht. Door je ook op ons sportpark aan de regels te houden help je ook FC Oegstgeest! Het verslaan van Corona is een gezamenlijke opgave.

Entree sportpark

Iedereen zonder Corona gerelateerde klachten is welkom. Wij controleren niet aan de poort.

Kleedkamers
- Jeugdteams (t/m onder 17)
De kleedkamers worden alleen gebruikt door teams en hun begeleiders. Ouders zijn dan ook niet toegestaan, tenzij ze een QR code kunnen tonen. 
Het advies aan de teams met de jongste jeugd is om zoveel als mogelijk thuis om te kleden en te douchen omdat helpen met omkleding door ouders zonder QR code niet mogelijk is. 

- Onder 19 en senioren teams
Ook voor deze teams is er een kleedkamer beschikbaar. Bij de entree van de kleedkamers dient iedereen een QR-code te kunnen tonen. Spelers die geen QR-code kunnen tonen dienen buiten te blijven/om te kleden. Ben je niet in het bezit van een QR code dan kom je in sportkleding naar FC Oegstgeest en ga je thuis douchen. Het spijt ons, maar nood breekt wetten. 

Kantine
Toegang alleen met geldige QR-code. Dat geldt ook voor “even koffie halen” of “ alleen maar even plassen”.

Pantry
In principe is de pantry aan de veldzijde van veld 2 en 3 gewoon open.

Terras
De terrassen zijn gesloten. Wij zijn niet in staat ook hier vrijwilligers voor op te roepen om de verplichte QR-code te scannen. Het is dan ook niet toegestaan deze als zodanig te gebruiken. Op het terrein staan op diverse plaatsen zitmogelijkheden, waar ieder persoon de 1,5 meter zal moeten aanhouden.

Algemeen
In principe is dus iedereen welkom. Sporten en kijken is geen enkel probleem. Echter om gebruik te maken als 18+ van een van de gebouwen dien je een geldige QR-code te kunnen tonen.

Deze regels hanteren wij zowel op de zaterdagen als door de weeks.

Uitwedstrijden
Zorg er als team voor dat je tijdig goed op de hoogte bent van de situatie bij de club waar je moet spelen. Niet alle verenigingen hebben de mogelijkheid om alles in goede banen te leiden. Sommige clubs zullen ervoor kiezen de kantine te sluiten of zelfs de kleedkamers.

Trainen door de week
En voor de senioren die door de weeks trainen:
Voor/na de trainingen is het toegestaan de kleedkamers te gebruiken. Daarbij zal de teambegeleider van iedere speler een geldige QR-code moeten scannen.

Wij vertrouwen op jullie medewerking en hopen het sportplezier voorop te kunnen houden!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!