We kunnen weer iets meer ...

We kunnen weer iets meer ...

1 maart 2021 15:45

Het Bestuur

Gelukkig mogen we als voetbalclub weer wat meer! De senioren tot en met 26 jaar mogen ook in groepsverband gaan sporten. Hoewel alleen in een eigen team. Neem voor de exacte regels een kijkje op de site van de KNVB en de Rijksoverheid.

Weet overigens dat wij ook 3 tennisbanen hebben. Er is nog volop ruimte!

Een aangepast trainingsschema wordt begin deze week rondgezonden. Daarbij is het ook nog steeds mogelijk de zaterdag te gebruiken. Immers de avonden zijn door de avondklok erg kort. Verzoeken voor inroostering op bijvoorbeeld de zaterdag gaan via het wedstrijdsecretariaat.

Ondertussen wordt er hard gewerkt op De Voscuyl. Onze vaste vrijwilligers zijn druk bezig met de aanleg van het pannaveld en de speeltuin. En de technische commissie is druk met de voorbereidingen voor het seizoen 2021/2022. Een groot deel van de trainers is inmiddels vastgelegd! Zo hebben we naast Thymen en Pascal (trainers heren 1) nu ook Carlos Pinas binnengehaald als trainer heren 2. Ton Nieuwenburg gaat samen met zijn staf verder met het eerste dameselftal. Dames twee gaat geleid worden door Rick. Het technisch hart gaat geleid worden door Eelco, die op zijn beurt weer wordt bijgestaan door Fabian, Lennart, Bram en Satya. Mooie ontwikkelingen!

Het bestuur heeft ook een verandering ondergaan. Laurent en Franka hebben besloten terug te treden, maar zullen ongetwijfeld nog op de club te zien zijn langs de lijn. Wij danken beiden van harte voor hun inzet en samenwerking!

Franka lichtte haar vertrek nog als volgt toe: "Na drie mooie jaren als bestuurslid bij een geweldige club heb ik besloten om mij te focussen op mijn gezin en werk, dat houdt in dat ik mijn bestuursfunctie neer leg. Ik wil het bestuur en “mijn” vrijwilligers bedanken voor de geweldige tijd die ik met jullie gehad heb. Hopelijk kunnen we snel weer een drankje doen bij FC Oegstgeest".

De komende weken gaan de resterende bestuursleden op zoek naar uitbreiding van de bestuurstafel. Voor de belangrijke taak van kantinebeheerder is inmiddels Patrick Martijn bereid gevonden deze rol op te pakken.

Als laatste verwijs ik jullie graag naar de site voor alle nieuwtjes en weetjes, maar zeker ook voor de nieuwe webshop (rechtsboven in de menubalk), waar je clubartikelen kan bestellen of bijvoorbeeld de mooie sweater (met je naam).

Wij wensen jullie een mooie, zonnige voetballente, het bestuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!