Sponsor-actie

Sponsor-actie

5 februari 2021 21:15

Het Bestuur

Support: Financiële boost in deze corona tijd!
In deze bijzonder ongewone tijden, ligt er ook tijd en mogelijkheden om zaken binnen ons verenigingsleven te regelen. Jullie kunnen je vast voorstellen dat het ook voor onze mooie club zwaar is om financiën rond te krijgen. Kosten als veldhuur, rente en aflossing, verzekeringen, elektra, gaan gewoon door, maar de inkomsten uit o.a. de kantine zijn volledig weggevallen. Daarom is het plan ontstaan om te kijken of we met z’n allen de club aan meer sponsors te helpen.

Helpdesk: Speuren om nieuwe (bord) sponsors te vinden
De meeste leden hebben binnen hun familie, werk of kennissenkring wel iemand die met een beetje hulp en aandacht van jezelf wel een reclamebord zou kunnen plaatsen bij onze vereniging. Wat is dan precies het voordeel van reclameborden is, dat het geld voor de club oplevert en gelijktijdig ons park mooi aankleedt. 

Eerste stap; kick-off. 
Wij hebben op dit moment langs ons hoofdveld nog 66 meter ruimte voor nieuwe borden en ruimte voor 9 reclame doeken. Wat zou het mooi zijn als we dat met elkaar weten op te vullen! Meters maken langs de zijlijn. Hoe zit het dan precies qua kosten? 

Sponsor_.jpgSponsor_4.jpg

Kosten van de reclame borden en doeken
Borden
    • 3 meter bord (60 cm hoog) kost € 180,00 sponsorgeld per jaar aan de club en éénmalige maakkosten € 195.00
    • 6 meter bord (60 cm hoog) kost € 300.00 sponsorgeld per jaar aan de club en éénmalige maakkosten € 320.00

Doeken
    • 4 meter doek (2 meter hoog) kost € 600.00 sponsorgeld per jaar aan de club en éénmalige maakkosten inclusief frame € 295.00

Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Hoofdsponsor Rijndorp geeft een geweldige start aan deze actie
Mocht je toevallig kortgeleden wel op de club geweest zijn, dan kan je zien dat het aantal reclame doeken rondom het hoofdveld enorm is toegenomen. Onze hoofdsponsor Ron van Ommen van Rijndorp Installaties heeft voor maar liefst 9 nieuwe sponsors (reclame doeken) gezorgd. Een geweldige aftrap van deze actie en wij zijn dan ook erg blij met onze hoofdsponsor Rijndorp, dank daarvoor; Om ons zo te helpen in deze bewogen tijd! Wie doet er nog meer mee?

Sponsor.jpgReclamebord.jpg

 
Meer informatie
Voor vragen of verder uitleg kunnen jullie terecht bij:
Mark den Hollander; vrienden@fcoegstgeest.nl; 0646048592
Dick van Bommel; finan@fcoegstgeest.nl; 0653237062
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!