Bericht van het bestuur

Bericht van het bestuur

8 mei 2020 15:45


De coronamaatregelen zijn versoepeld: vorige week mocht de jeugd weer gaan trainen, vanaf maandag 11 mei mogen ook de voetballers ouder dan 18 jaar weer het veld op. Dit uiteraard met een aantal voorwaarden. Zo zijn ook voor hen wedstrijden nog niet mogelijk, moet er met 1,5 meter afstand worden getraind en moet iedereen zich aan de coronaprotocollen houden.

Het bestuur wil het weer mogelijk maken voor seniorenteams om te gaan trainen. Daarvoor moeten wij veel meer doen dan alleen de oude trainingstijden uit de kast halen. Wij zullen eerst een goed plan moeten hebben, waarbij gekeken is naar trainingstijden, spreiding, logistiek, beschikbare vrijwilligers en vooral naar de veiligheid. Daarnaast moeten er voldoende trainingsvormen zijn die geschikt zijn voor seniorenteams. De KNVB is bezig om die te ontwikkelen. En de gemeente moet uiteindelijk het plan goedkeuren. 
Jullie begrijpen het al: dat gaat ons niet lukken voor a.s. maandag. Het bestuur gaat aan de slag om de trainingen van seniorenteams mogelijk te maken, maar iedereen moet nog wel even geduld hebben.

O19-spelers die 19 zijn 
Als gevolg van de versoepeling van de coronamaatregelen geldt de leeftijdsgrens van 18 jaar niet meer voor deelname aan trainingen. Dit betekent dat vanaf maandag a.s. ook de spelers/speelsters die 19 zijn mogen meedoen aan de trainingen van hun O19-teams. 

Tennisbanen
Het bestuur is in overleg met de tenniscommissie om de tennisbanen weer open te krijgen. Hiervoor hebben we een protocol nodig dat door de gemeente is goedgekeurd. Wij gaan ervan uit dat dit begin volgende week allemaal is geregeld en dat de banen open kunnen. 

Volg de site voor het laatste nieuws

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!