Info tennisclinic en tennislessen

Info tennisclinic en tennislessen

Tennisles jeugd en volwassenen

In de periode van 1 april tot en met juli kun je weer tennisles volgen. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren. Gedurende een aantal weken gaan we elke week met een andere slag als thema goed oefenen om een betere tennisser te worden en om vooral veel plezier te hebben op de tennisbaan! Je leert natuurlijk het meeste als je er ook plezier in hebt!

Verder kan bij voldoende belangstelling ook een tennisclinic worden georganiseerd.

Het maakt niet uit of je al vaker getennist hebt of nog maar net begint, iedereen is welkom!

Neem voor de lesmomenten contact op met Hugo Mollinger, zie contactgegevens onderaan dit bericht.

Kosten
De prijs voor 14 weken tennisles bedraagt 140 euro per persoon voor een groepje van 4 personen. Een lesuur bedraagt een volledig uur. Mochten er 3 of 5 deelnemers zijn dan wordt de prijs hierop aangepast.

Regen/sneeuw/stormregeling
Van de 15 lessen zijn er 14 gegarandeerd. Dit wil zeggen dat alleen de eerste les niet ingehaald wordt indien deze door weersomstandigheden vervalt. Indien de les door regen niet door kan gaan ontvangen jullie van mij een bericht. Voor ieder lesgroepje wordt een appgroep in whatsapp aangemaakt die hiervoor gebruikt wordt. Eventuele inhaallessen worden in onderling overleg gepland.

Deadline inschrijving
Graag zsm inschrijven en uiterlijk woensdag 13 maart. Maandag 18 maart wordt de indeling bekend gemaakt en worden jullie geinformeerd via het opgegeven email-adres. De inschrijving wordt alleen in behandeling genomen indien de ingeschrevene lid is van FC Oegstgeest Tennis. Ga op de site voor meer informatie over het tennislidmaatschap naar <Tennis> en vervolgens naar <Informatie>.
Inschrijven voor de tennislessen: <klik hier voor aanmelding jeugd> of <klik hier voor aanmelding volwassenen> of ga in het menu <Tennis> naar de betreffende link, <Aanmelding tennislessen jeugd> of <Aanmelding tennislessen volwassenen>.

Betaling
In de eerste week van de lessen ontvangen jullie van mij een factuur. De betaaltermijn hiervan is 14 dagen.

Materiaal
Ballen en lesmateriaal neem ik mee, nemen jullie een geschikt racket mee?

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met: Hugo Mollinger (tennisles@fcoegstgeest.nl / 06-28719028)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!