Vereniging

Vereniging

Een nieuwe seizoensstart, een nieuw tenue

15 augustus 11:30  Het voetbalseizoen staat weer voor de deur en we hebben er veel zin in. Deze herfst krijgt de hele club een compleet nieuw tenue, waar we erg trots op zijn. Tot die tijd hullen we ons nog in ons ouwe vertrouwde kloffie.meer »


Toch een beetje plezier op het sportpark

9 augustus 14:15  Een kleine impressie van spelende kinderen van vluchtelingen die ondergebracht zijin in de tot noodopvang omgebouwde sporthal De Cuyl. Ondanks alle misère toch een beetje plezier dankzij het beschikbaar stellen van de velden van FC Oegstgeest.meer »


Oproep: Voetbalschoenen te klein? Breng ze bij FC Oegstgeest!

7 augustus 16:15  Het komt bij de ukkies en de jongere jeugd veel voor. Na een half jaartje zijn de voetbalschoenen te klein geworden. Niet wegdoen! Wij kunnen ze goed gebruiken. Aan kinderen die komen voetballen bij FC Oegstgeest geven wij graag voetbalschoentjes te leen om de eerste weken mee “te proberen”. Het aantal kleine voetballertjes bij FC Oegstgeest blijft gestaag groeien. Daarom ontvangen wij graag de schoentjes en schoenen die u niet meer gebruikt. U kunt ze op zaterdag afgeven in het wedstrijdsecretariaat. Maar u kunt ze ook in het krat leggen in het tassenrek bij de ingang van het clubhuis. meer »


Prachtige seizoenstart met evenementen én de Vossencup

5 augustus 21:30  Op 27 augustus vanaf 14.00 uur is iedereen welkom op het voetbalcomplex van FC Oegstgeest. Dan starten we eerst met een aantal leuke attracties. Om 16.00 uur gaan we vervolgens met z'n allen, uitgedost met vlaggetjes en muziek, richting het terrein van ASC. Hier wordt dit keer de jaarlijkse Vossencup wedstrijd gespeeld door beide selectieteams. (foto's: Paul Lichtenbeld)meer »


Ajax Camp

28 juli 16:45  Het Ajax Camp komt weer naar FC Oegstgeest deze zomer! 🏆 meer »


FC Oegstgeest biedt sportieve bijdrage bij opvang

25 juli 22:00  B&W handelt ditmaal proactief bij de opvang van vluchtelingen in Oegstgeest. In augustus zullen ongeveer 75 vluchtelingen worden ondergebracht in sporthal De Cuyl. Kersverse voorzitter van FC Oegstgeest, Pepijn Hentenaar, heeft via het LD van 23 juli al laten weten graag een bijdrage te willen leveren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!