Aankondiging bekendmaking voorlopige teamindelingen jeugd

Aankondiging bekendmaking voorlopige teamindelingen jeugd

30 mei 2022 22:30


Elk jaar is het een spannend moment en er is achter de schermen door vele vrijwilligers hard gewerkt. Woensdagmiddag is het echter zover, rond 17:00 uur kunt u een e-mail verwachten met daarin de links naar de spreadsheets met de voorlopige teamindelingen voor de jeugd voor het seizoen 2022/2023!

Selectieprocedure 

Alle voorlopige teamindelingen zijn met zorg en aandacht tot stand gekomen, waarbij input van de technische commissie, hoofdtrainers, trainers en coaches is meegenomen.

 

Dit jaar voor het eerst! 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de teamindelingen? Dan kunt u mailen naar de desbetreffende leeftijdscoördinator. Hun contactgegevens zijn toegevoegd aan de e-mail die u woensdag ontvangt. U kunt ook op woensdag 8 juni tussen 19:00 en 20:00 uur in de kantine al uw vragen en opmerkingen delen over de teamindelingen. Aanwezig zijn dan Pepijn Hentenaar (nieuwe voorzitter) en Saskia Krijger (bestuurslid jeugd). 

Wij willen bedanken

Karin Gubbens, Annelies Heemskerk, Henk van Polanen, Patrick Martijn, Wolter Rijks en Brigiet Swijnenburg zullen stoppen met hun taken als leeftijdscoördinator. Wij zijn hen erg dankbaar voor hun inzet voor de club de afgelopen jaren!

 

Tom van Rhijn & Tim van Uden zullen komend seizoen het team van de leeftijdscoördinatoren versterken met hun bijdrage. Welkom! Floris Kooistra zal vanaf komend seizoen, naast de rol van leeftijdscoördinator ook de taak van 'hoofdcoördinator jongens' op zich nemen.

 

Uw hulp gevraagd

We zoeken nog nieuwe leeftijdscoördinatoren voor de Ukkies, JO10 en een 'hoofdcoördinator  meiden'. Mocht u hier meer informatie over willen ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met een van de huidige coördinatoren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!