Central Progress verzorgt volgend seizoen circuittrainingen!

Central Progress verzorgt volgend seizoen circuittrainingen!

1 mei 2022 16:30

SW

Vanaf volgend seizoen gaat Central Progress 1x in de week de circuittrainingen verzorgen bij FC Oegstgeest voor de jongens- en meidenteams van de O8, O9, O10 en O11. Dinsdag 12 april heeft FC Oegstgeest het contract getekend met CentralProgress.
Central Progress is natuurlijk geen onbekende voor FC Oegstgeest. Zij organiseerden al verschillende voetbalclinics voor de jeugd, maar ze zijn toch vooral bekend van de extra techniektrainingen die zij op vrijdag of zondag bij FC Oegstgeest aanbieden.

Lennart Zomer (Technische Commissie FC Oegstgeest): ”We zijn blij dat we de kennis en kunde van Central Progress kunnen gaan gebruiken in de onderbouw. Zij zullen de circuittrainingen plannen, voorbereiden en samen met onze train(st)ers geven. We vertrouwen erop dat door dit programma train(st)ers beter opgeleid worden, de techniek van spelers zal verbeteren en bovenal het plezier tijdens trainingen nog meer vergroot gaat worden!”

Sander Fransen is oprichter en eigenaar van Central Progress. Hij studeerde HBO Sportmanagement en is een echt voetbaldier. Dit blijkt wel uit het feit dat hij niet alleen in Nederland actief is, maar ook in Ghana en Amerika trainingen heeft verzorgd. Sander: “Om deze ervaringen te kunnen gebruiken in het ontwikkelen van de Oegstgeestse jeugd, is fantastisch. Samen met ons team aan ervaren trainers en coördinatoren kunnen we hier wederom met zijn allen mooie doelen gaan behalen. Zo trainen we de jeugd op voetbaltechnisch - en atletisch gebied en gaan we ze uitdagen binnen het cognitieve gedeelte van het spel. Dat moeten leuke maandagen gaan worden waar we heel erg naar uit kijken!”
Bron: CC
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!