Veel blije gezichten bij de eerste voetbaltraining en tennisles

Veel blije gezichten bij de eerste voetbaltraining en tennisles

29 april 2020 21:30


Het was druk vanmiddag bij de entree van het sportpark. Na een lange periode van thuiszitten mochten de jongste leden van onze vereniging weer naar voetbaltraining en tennisles. En getraind hebben ze. Het enthousiasme spatte ervan af. Niet alleen bij de kinderen maar ook bij de trainers. Gelukkig! De (tennis)bal rolt weer!

Een beetje vreemd was het wel. Er zijn aangepaste regels. De kinderen wachten buiten het hek op de trainer die ze komt ophalen. Ouders zijn niet welkom. Ook niet buiten het sportpark. Als ze de kinderen brengen mogen ze deze afzetten op het parkeerterrein. Het is daarna de bedoeling dat ze direct wegrijden en niet blijven kijken of het goed gaat. Dat was, zo bleek het, nog even wennen.

En niet alle kinderen hebben begrepen dat zij in FC Oegstgeest tenue moeten komen trainen. Dat is om de controleurs te helpen. Zo kunnen zij zien dat de kinderen ook echt op de training van FC Oegstgeest mogen komen. Niet leden (vriendjes en vriendinnetjes) mogen ook komen maar die moeten zich aanmelden. Doe dat vooraf bij je eigen trainer. Zo kunnen we voorkomen dat de groepen te groot worden.

Aan het begin van de training halen de trainers de kinderen op. Via een speciale route gaan ze naar de velden. En aan het einde van de training brengen de trainers de kinderen via een andere route terug naar de ingang van het sportpark.  
En zo wordt het toch weer een beetje gezellig op ons sportpark.

2020-04-29-1.jpeg

2020-04-29-3.jpeg

tennis-wegaanweerbeginnen-1150.png

2020-04-29-4.jpeg

2020-04-29-5.jpeg

2020-04-29-6.jpeg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!