Van de bestuurstafel - corona update - FC Oegstgeest

Van de bestuurstafel - corona update

Van de bestuurstafel - corona update

13 april 2020 7:00


13 april 2020

Wij zitten met z’n allen nog midden in de coronacrisis en hebben geen idee hoelang het allemaal nog gaat duren. Maar er komt een tijd dat we weer gewoon kunnen gaan sporten. Hopelijk duurt dat niet al te lang. Als bestuur zijn wij daarom aan de slag met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zo zijn we bezig met de teamindelingen en het zoeken van trainers.

Communicatie

Nieuwsberichten die betrekking hebben op FC Oegstgeest en de maatregelen rondom corona zullen aankomende tijd op de website gepubliceerd worden. Houd de website (www.fcoegstgeest.nl) goed in de gaten voor updates.


Sportpark dicht tot en met 28 april
Voorlopig is het sportpark gesloten tot en met 28 april. Wat daarna gaat gebeuren, weten wij niet. Het heeft dus geen zin om ons te vragen wat wij na 28 april gaan doen. Dat hangt af van de maatregelen van de overheid en de KNVB. Tot die tijd wordt niemand toegelaten tot het sportpark, ook niet om zijn of haar spullen op te halen. Voor wat betreft het gebruik van de velden, de kantine en de kleedkamers na 28 april of een latere datum, zullen wij de voorschriften van de overheid en het RIVM strikt naleven. De gezondheid van onze leden en bezoekers gaat boven alles.

Financiën
De sluiting van het sportcomplex betekent dat FC Oegstgeest behoorlijk wat inkomsten gaat missen. Het gaat dan vooral om inkomsten uit de kantine. De voorjaarsmaanden met het mooie weer en de evenementen zijn altijd heel belangrijk voor de kantineomzet. Wij zijn bezig om de financiële gevolgen voor de vereniging in kaart te brengen. En we zullen in gesprek gaan met de gemeente over een financiële compensatie (bijvoorbeeld geen vergoeding betalen voor het gebruik van de velden gedurende de periode dat wij er geen gebruik van kunnen maken). Dit gesprek gaan we niet in ons eentje voeren, maar samen met andere sportverenigingen in Oegstgeest die in een vergelijkbare situatie verkeren.
Daarnaast zijn wij bezig om te kijken hoe wij op andere manieren inkomsten kunnen generen voor de vereniging. Daarvoor zullen we ook een beroep doen op de leden, op jullie dus.


Wij wensen jullie veel sterkte de komende periode. En blijf gezond! 

Het bestuur 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!