Slot tennishonk functioneert weer

Slot tennishonk functioneert weer

11 oktober 2019 14:30


Recent bleek het slot van het tennishonk niet meer te functioneren. Hierdoor waren de tennisleden niet in staat om de verlichting van de tennisbanen aan/uit te zetten. Vandaag is dit weer gerepareerd. Dus de tennisleden kunnen 's avonds weer volop gebruik maken van de banen.

Updaten van de druppel/tag
Na de recente vervanging van het slot is het niet nodig om de druppel/tag te updaten. In principe zijn de drie toegansdeuren nu te openen met de geautoriseerde druppel/tag als aan alle verplichtingen (periode type lidmaatschap, betaling) is voldaan.
Mochten tennissers toch problemen ondervinden met de toegang dan is het raadzaam om de druppel/tag te updaten via het kastje dat zich bevindt in de vestibule van de hoofdingang (links tegen de wand, zie foto) van het clubgebouw. Houdt de druppel/tag tegen het kastje (rode cirkel) aan en wacht tot de led van het kastje groen gaat branden. Gebeurt dat niet? Neem dan contact op met tennis@fcoegstgeest.nl.

Tennislid worden?
Ben je na het zien van dit bericht ook geinteresseerd om lid te worden? Vul dan het inschrijfformulier in via <deze link>.
Als spelend voetballid of ouder van een voetballid is lidmaatschap extra voordelig. Vragen? Neem dan contact op via tennis@fcoegstgeest.nl.

Tennisles
Bij FC Oegstgeest Tennis is het ook mogelijk om tennislessen te nemen. Hugo Mollinger (tennisles@fcoegstgeest.nl) geeft je hiervoor graag de nodige informatie. Uiteraard geldt dit wel alleen voor tennisleden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!