FC Oegstgeest Tennis in de Oegstgeester Courant

FC Oegstgeest Tennis in de Oegstgeester Courant

27 februari 2019 14:45


De Oegstgeester Courant (Willemien Timmers) heeft Ria Hoogervorst, lid van de tenniscommissie, geïnterviewd. Sinds kort beschikt FC Oegstgeest namelijk over drie prachtige tennisbanen. De tenniscommissie wil hier graag wat meer bekendheid aan geven.

Ook kan de tenniscommissie met ingang van heden tennislessen aannbieden. Hugo Mollinger, tennisleraar, is bereid gevonden om deze te verzorgen (nadere info tennisclinic en tennislessen).
Om de tennisbanen en ook de beschikbaarheid van het volgen van tennislessen meer onder de aandacht te brengen, organiseert de tennisleraar in overleg met de tenniscommissie ook een tennisclinic. Iedereen die kennis wil maken met tennis, geoefend of niet geoefend, kan zich kosteloos opgeven op de site (aanmelden tennisclinic). De clinic is natuurlijk ook een uitgelezen kans om eens kennis te maken met tennisleraar Hugo Mollinger.

Iedereen kan lid worden (aanmelden tennislid). Bovendien kunnen actief voetballende leden van FC Oegstgeest gebruik maken van de sterk gereduceerde contributies.

Dus, geinteresseerd? Volg de clinic en wordt lid van FC Oegstgeest Tennis!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!