FC Oegstgeest Tennis, nu ook lessen!

FC Oegstgeest Tennis, nu ook lessen!

23 oktober 2018 22:30

Redactie

De tenniscommissie kan voor de komende tijd ook tennisles aanbieden voor de woensdagmiddag. Vooralsnog is dit een proef en kan als de belangstelling voldoende groot is ook verder worden uitgebreid.


De tennisleraar stelt zich voor:

Ik ben Hugo Mollinger, 33 jaar oud en al vele jaren enthousiast tennisleraar. Ik heb voor Impact al een aantal seizoenen tennisles gegeven op UDO en dat was altijd met erg veel plezier. Op het Universitair Sportcentrum ben ik hoofdtrainer van studententennisvereniging Qravel waar ik het trainingsaanbod samen met een collega heb opgebouwd tot een uitgebreid trainingsprogramma voor alle niveau’s.

In eerste instantie start ik met lessen voor de jeugd op de woensdagmiddag, mijn programma op het Universitair Sportcentrum zit s’ avonds voor de winter helaas al helemaal vol. Overdag ben ik tevens beschikbaar voor privélessen of groepslessen op aanvraag.

Zelf tennis ik ook met veel plezier. Ik speel competitie bij OLTC op zaterdag in de heren 1e klasse en heb speelsterkte 4/3. Naast tennis heb ik ook een grote passie voor wijn. Ook hiervan heb ik mijn werk gemaakt. Met mijn bedrijfje Roodwitwijn geef ik proeverijen met Nederlandse wijn.

Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan bij de nieuwe club FC Oegstgeest. Tot op de tennisbaan!

Via dit formulier kunnen belangstellenden (FC Oegstgeest tennisleden) zich opgeven voor tennislessen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!