Fusienieuws

Fusienieuws

De Grote Clubactie - verkoopboekjes ophalen

20 september 18:30  Vorige week is De Grote Clubactie gestart en dit jaar doet FC Oegstgeest mee. Hoewel veel enthousiaste leden de verkoopboekjes al hebben opgehaald en zelfs al hebben ingeleverd, zijn er nog genoeg verkoopboekjes op te halen! Morgen kun je de gehele dag de verkoopboekjes ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. Heb jij je verkoopboekje nog niet opgehaald of wil je nog meer loten verkopen? Haal dan morgen snel een verkoopboekje op bij het wedstrijdsecretariaat.


Save the date: zaterdag 28 september openingsfeest

28 augustus 19:30  Nog even en het seizoen 2019/2020 start officieel. Bij deze start hoort natuurlijk ook een mooi openingsfeest. Op zaterdag 28 september vanaf 21.00 uur vindt het openingsfeest plaats bij FC Oegstgeest. meer »


7 x7 toernooi overige senioren!

26 augustus 18:15  Afgelopen zaterdag 24 augustus was de opening van het voetbalseizoen bij FC Oegstgeest. Buiten de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zijn de overige senioren ook begonnen. De overige senioren inclusief de veteranen en het 3e elftal van de dames hebben een 7-7 toernooi gespeelt als start van het seizoen.meer »


Vossencup - laatste informatie!

23 augustus 13:15  Morgen om 17.00 uur zal de aftrap plaatsvinden tussen FC Oegstgeest en ASC met als inzet de Vos! Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen de vrouwen van FC Oegstgeest het opnemen tegen de vrouwen van amateurvereniging Sparta. Tijdens deze dag is het de laatste mogelijkheid om de FC Oegstgeest munten in te leveren. 1 munt = €1,-. Je krijgt GEEN wisselgeld terug. Tussen 15.00 - 19.00 uur zal ijssalon Danice uit Oegstgeest op de Voscuyl aanwezig zijn met een een ijskar. 1 bolletje = € 1,-. ALLEEN contante betalingen. Tussen 17.00 en 20.00 uur zal op het terras de barbecue aanstaan voor een lekkere hap. Onze DJ verzorgt de muziek. Daarnaast zal er morgen voor het eerst een 7 x 7 toernooi plaatsvinden tussen de overige senioren op veld twee. Het belooft een mooie dag te worden! Jij komt toch ook? Tot morgen!


Seizoenstart 24 augustus - aanvullende informatie

21 augustus 9:00  Aanstaande zaterdag vindt de vossencup plaats tussen de enige twee overgebleven clubs in Oegstgeest. Op het nieuwe sportcomplex de Voscuyl zullen de heren van Oegstgeest het opnemen tegen de (zondag) heren van ASC. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen eerst de vrouwen van FC Oegstgeest het opnemen tegen de vrouwen van amateurvereniging Sparta om 14.00 uur. Daarnaast vindt er aanstaande zaterdag ook voor het eerst een overige senioren 7 tegen 7 toernooi plaats op FC Oegstgeest. Gedurende de middag zullen verschillende senioren teams het opnemen tegen elkaar. Gezien de weersvoorspellingen er uitermate goed uitzien staat ijssalon Danice uit Oegstgeest vanaf 15.00 uur op de Voscuyl om overheerlijk ijs te verkopen. 1 bolletje = 1 €, ALLEEN contante betalingen. Tijdens en na de wedstrijd zal de BBQ buiten aanstaan voor een lekkere hap en zal de DJ zijn hitjes laten horen vanuit de kantine! Tot zaterdag!


Vossencup - laatste mogelijkheid FC Oegstgeest munten inleveren

18 augustus 17:30  Aanstaande zaterdag ( 24-8) vindt de strijd om de Vossencup plaats tussen FC Oegstgeest en ASC. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!