Kaartclub - FC Oegstgeest

Kaartclub

Kaartclub

Gezellig klaverjassen bij FC Oegstgeest

Vanaf september begint bij FC Oegstgeest de klaverjascompetitie weer. Vrijwel elke dinsdag vanaf 20.15 uur kunt u terecht in de kantine van FC Oegstgeest voor een gezellig potje klaverjassen Rotterdamse stijl. Er worden drie ronden gespeeld en uw partner wordt door loting bepaald.

Er zijn elke avond mooie dagprijzen te winnen. Aan het eind van het seizoen, in mei, worden de 25 beste resultaten die zijn behaald in de periode van september tot en met mei, bij elkaar opgeteld. De winnaar over het hele seizoen ontvangt uiteraard de hoofprijs, maar ziet bovendien zijn of haar naam vereeuwigd op een wisselbeker. Doordat alleen de 25 beste resultaten worden opgeteld, is het niet erg als u door omstandigheden een keertje verstek moet laten gaan (liever niet natuurlijk!).

Voor de toegangsprijs hoeft u het niet te laten: deze is slechts € 2,50 per keer.

Koppelkaarten

Een aantal keren per seizoen is er op zaterdagavond ook koppelkaarten: u kaart de hele avond met uw eigen partner (familie, vrienden, kennissen: het maakt niet uit). Extra leuk vanwege de speciale sfeer is het koppelkaarten rond Kerstmis, Pasen en Koningsdag (28 april). Ook hiervoor hoeft de prijs geen belemmering te zijn: deelname kost slechts € 7,50 per koppel. Heeft u geen eigen partner, dan kunt u zich toch opgeven. De organisatie zorgt er voor dat u die avond toch met een vaste maat kunt kaarten.

Marathonkaarten

Eén van de hoogtepunten is het jaarlijkse marathonkaarten, traditioneel op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar. U kaart van 10.00 – 22.00 uur, waarbij de catering wordt verzorgd door FC Oegstgeest. Een aparte belevenis.

Deelnemen

Voor de gewone wekelijkse kaartavonden hoeft u zich niet van te voren op te geven. U kunt gewoon binnenlopen bij FC Oegstgeest.

Voor de speciale koppelkaartavonden of het marathonkaarten moet wel worden ingeschreven: vol is vol!

Via de Oegstgeester Courant en onze website wordt u op de hoogte gehouden van de data.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Annelies Knops en Jeannette Juffermans. Zij vertellen u graag over het hoe en wat.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!