Voetbal - FC Oegstgeest

Voetbal

Voetbal

Teamfoto's door regen mindere kwaliteit

5 december 0:15  Door de regen zijn niet alle gemaakte teamfoto's goed genoeg geworden. Bij sommige foto's heeft de regen te veel invloed gehad op de scherpte. Er volgt een nieuwe mogelijkheid als het weer beter is.meer »


FC Oegstgeest speelt ternauwernood gelijk

3 december 22:15  De voetbalwedstrijd tussen FC Oegstgeest en Alphen, de nummer drie tegen de nummer 10, op een koude zaterdagmiddag. Gezien die stand lag een redelijk makkelijke winst voor de hand. Maar zoals vaker bewezen, is dat bij voetbal geen vaststaand feit, het kan verkeren. Zo ook afgelopen zaterdag (foto's: Paul Lichtenbeld).meer »


Het kan weer. Oliebollen bestellen.

2 december 4:00  De oliebollenbakkers staan er weer klaar voor. Vanaf zaterdag 2 december kunnen ze weer worden besteld. Ga de site en ga in het menu naar 'Nieuws' en vervolgens naar 'Oliebollen bestellen'. Wees er wel op tijd bij want op = op!meer »


Scheidsrechter van de Maand

26 november 15:45  Scheidsrechter van de maand november is geworden: Kees.meer »


Armoe op veld 6?

21 november 22:15  Afgelopen zaterdag mocht ik op veld 6 de wedstrijd FC Oegstgeest O17-2 – HVV O17-4 fluiten. Ruim voor die wedstrijd verwachtte ik eigenlijk al een appje dat het veld zou zijn afgekeurd en dat de wedstrijd afgelast zou zijn, het had tenslotte de gehele nacht en ochtend geregend en dan is veld 6 meestal als eerste aan de beurt om ‘eraf gegooid te worden’. Maar deze ochtend geen appje, dus in de stromende regen op het fietsje naar De Voscuyl, zigzaggend tussen de op zoek naar een parkeerplekje rijdende auto’s.meer »


FC Oegstgeest en Teylingen delen de punten

18 november 22:15  Afgelopen zaterdag zou de strijd om de periodetitel worden beslecht. Als SJZ zou verliezen en FC Oegstgeest zou winnen tegen Teylingen zou FC Oegstgeest de periode titel in de wacht kunnen slepen. Dromen is natuurlijk niet verboden, maar helemaal reëel was dat scenario niet. Want SJZ had aan winst voldoende en die kans tegen het onervaren en verjongde Sporting Leiden was veel groter.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!