FC Oegstgeest bekert verder - FC Oegstgeest

FC Oegstgeest bekert verder

FC Oegstgeest bekert verder

18 september 2023 23:45


Zaterdag speelde FC Oegstgeest de laatste bekerwedstrijd in een serie van drie. Om een ronde verder te komen in deze competitie moest er gewonnen worden in de uitwedstrijd tegen s.c. REMO in Den Haag. Net als Quick uit Den Haag had FCO 4 punten behaald uit twee wedstijden, met een positief doelsaldo van 2.

Op weer een warme zaterdagmiddag trokken de spelers van trainer Huig-Jan Heeringa direct het initiatief naar zich toe. Man of the match werd Joey Driessen met de hattrick die hij scoorde. Andere doelpuntenmakers waren Bob den Hollander en Sam Roelen, Quick wist 1 doelpunt te maken. Zo wist FCO de wedstrijd met 1 - 5 te winnen. Met dit resultaat hadden ze een beter doelsaldo dan Quick dat met 1 – 4 wist te winnen van Football Factory. Met 7 punten en een doelsaldo van +6 gaat FCO verder in de knock-out fase van de bekercompetitie, die gespeeld zal worden op 21 oktober.

Zaterdag speelt FC Oegstgeest, die uitkomt in de 4e klasse, de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Stompwijk ’92, aanvang 14.30 uur.

Hieronder een archieffoto van Paul Lichtenbeld met de 'man of the match' in beeld.
DSC_9053-res.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!