Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijd FC Oegstgeest, wordt vervolgd ...

11 oktober 2021 21:30

De wedstrijd zou na 52 minuten worden gestaakt in verband met een blessure van de scheidsrechter. Op dat moment keek FC Oegstgeest aan tegen een achterstand van 0-1.

Op een mooie nazomerdag trad FC Oegstgeest thuis aan tegen CVC Reeuwijk. CVC Reeuwijk staat er net als VVSB en FC Oudewater met zes punten uit twee gewonnen wedstrijden goed voor.
Voor de trainerstaf (Pascal Verschoor/Thymen Kruider) was dat kennelijk aanleiding om de wedstrijd wat defensief te beginnen. Het zou tot ruim een half uur in de eerste helft tot die nulstand beperkt blijven. Maar toen viel toch die 0-1 voor CVC Reeuwijk.
FC Oegstgeest had wel enkele kansen gehad maar die bleven onbenut.
Die 0-1 was tevens de ruststand.
Korte tijd na rust was de scheidsrechter genoodzaakt om de wedstrijd te staken. Als gevolg van een spierblessure kon hij de wedstrijd niet continueren.
Er komt dus een vervolg ...

Overige uitslagen
SV Aarlanderveen-SV Nieuwkoop 2-0, Alphia-SV Gouda 2-1, Blauw Zwart-TAVV 3-4, Lugdunum-VVSB 0-5, FC Oudewater-Sporting Leiden 2-1, FC VVC-CVV Be Fair 0-3.