Richtlijnen voor trainingen bij slecht weer - FC Oegstgeest

Richtlijnen voor trainingen bij slecht weer

Richtlijnen voor trainingen bij slecht weer

26 september 2023 21:00

het bestuur

Nu de kans op wisselvallig weer toeneemt, heeft het bestuur de richtlijnen voor trainingen bij slecht opnieuw geactualiseerd.
Deze richtlijnen staan op de site in het menu onder 'Nieuws' en vervolgens 'Trainingsschema'. Dus raadpleeg de site bij vragen. Hieronder staan ze nog een keer opgesomd.

Dit zijn de richtlijnen die gelden voor trainen bij slecht weer:

    • bij code oranje en rood worden trainingen afgelast en is het sportpark gesloten!
    • Bij code geel bepaalt en communiceert de trainer of de training doorgaat. De tijdige communicatie hiervan is heel belangrijk in verband met de komst van de BSO kinderen.
  • Verder is van belang om het veld bij onweer onmiddellijk te verlaten en bij stevige wind geen kleine doeltjes te gebruiken!

Het besluit tot wel of niet trainen wordt gegeven:
  • om 12 uur op de dag zelf voor al de trainingen tot 18 uur
  • om 16 uur op de dag zelf voor al de trainingen na 18 uur

Het is de verantwoordelijkheid van de trainers en/of leiders om de website van het KNMI (https://www.knmi.nl/home) in de gaten te houden en hun eigen teams in te lichten over het wel of niet doorgaan van de trainingen. Op deze website is te zien welke kleurcode er op dat moment van kracht is in Nederland.

Zoals eerder vermeld, is deze informatie standaard op de site beschikbaar via het menu 'Nieuws' en vervolgens 'Trainingsschema', of <hier>.

front-onweer.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!