Het stemmen op de RABO Clubsupport site kan beginnen - FC Oegstgeest

Het stemmen op de RABO Clubsupport site kan beginnen

Het stemmen op de RABO Clubsupport site kan beginnen

4 september 2023 15:15


Zoals elk jaar beloont de Rabo bank verenigingen met maatschappelijk belang, die via leden van de Rabo een enorme hoeveelheid stemmen voor een goed doel in de wacht kunnen slepen. Zo hebben wij een mooi bijdrage gekregen voor de speeltuin die enkele jaren geleden is aangelegd. In het daarop volgende jaar was het een bijdrage voor een mobiele geluidsinstallatie.

Wie willen wij zijn
FC Oegstgeest wil een vereniging zijn voor alle vormen van voetbalsport: selectievoetbal en niet-selectievoetbal, mannen- en jongensvoetbal, vrouwen- en meidenvoetbal, G-voetbal en recreantenvoetbal. De leden, vrijwilligers en supporters ontmoeten elkaar bij FC Oegstgeest in een sfeer van onderlinge verbondenheid, sportiviteit en gezelligheid. Alle leden vormen samen de vereniging en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het uitdragen van de kernwaarden van de vereniging.

Ons doel voor de Rabo ClubSupport actie
FC Oegstgeest is trots op de voetballers die in de G-competitie onze vereniging met verve en enthousiasme vertegenwoordigen. Onderzocht wordt of deze afdeling aankomend seizoen zelfs kan worden uitgebreid met een jeugdteam. Wij willen deze spelers en hun begeleiders van representatieve kleding voorzien ter ondersteuning van hun inzet.

Het enige dat ALLEEN RABO LEDEN hoeven te doen is stemmen op onze club via de Rabo ClubSupport site. Dit hoeven niet alleen RABO leden van onze club te zijn, maar ieder Rabo lid die FC Oegstgeest een warm hart toedraagt. Dus mobiliseer Rabo opa’s en oma’s, tantes, ooms, zussen, broers, vrienden en buren en laat ze allemaal via de Rabo ClubSupport site op onze mooie club stemmen!

Dit kan tussen 4 en 25 september! Het bestuur zal jullie hier nog aan herinneren!

Alle RABO leden kunnen hier stemmen:         clubsupport-rabo.png


rabo-clubsupport.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!