Noordwijkerweg 53 A
2231NJ
RIJNSBURG
tel. 071-4021506

Na de sterke wedstrijd van vorige week stond voor Fc Oegstgeest jo15-3 vandaag de lastige wedstrijd tegen Rijnsburgse boys jo15-2 op het programma. De wedstrijd was lekker vroeg om 09:45 maar fco begon de wedstrijd sterk door meteen Rijnsburg vast te zetten en dat leidde tot veel kansen maar geen goals.

De eerste helft gebeurde er niet veel behalve een paar kansen voor Karel en Tristan maar er kwamen geen goals uit. Toen fco na een donderspeech van coach Christiaan de 2e helft in ging is fco meteen een stuk aanvallender en scherper gaan voetballen. Tristan brak door aan de rechterkant na een mooie combinatie en kapte naar binnen, hij werd toen door een verdediger van Rijnsburg neer gehaald en fco kreeg een penalty. Tristan nam deze zelf en schoot raak! 0-1 voor fco! Rijnsburg ging meteen in de aanval hierna en dit leidde tot veel kansen maar fco hield goed stand dankzij de sterke verdediging en goed werk van keeper Joshua.

De wedstrijd is 0-1 geworden en het was zeker niet de meest kansrijke wedstrijd maar belangrijk is dat weer de 0 gehouden is door fco en fco jo15-3 nu 3 uit 3 gaat.

Coach Christiaan heeft voor zijn verjaardag een mooie fco jas gekregen met een optie tot bij tekenen voor nog een jaar :)