de Voscuyl 19
2341BJ
OEGSTGEEST
tel. 071-5171463

Whoopwhoop dat was een spannende wedstrijd tegen Quick Boys! Er stond veel op het spel, voor allebei. Gelijkspel was niet genoeg. De winst, daar ging het om. Het begon rustig, tot we al vrij snel in het begin van de wedstrijd 0-1 achter kwamen.

Jammer, zet 'm op jongens, het is nog niet verloren! 1-1, goed zo! 1-2, dat is dan weer wat minder. Zet 'm nog meer op jongens, het kan nog! 2-2, yes, zie je wel.

Alleen jammer dat FCO telkens achter de feiten aan liep. Daar moeten we wat aan doen. De rust in met een gelijkspel, niet ideaal, dat had beter gemoeten, maar het had ook zeker slechter gekund.

De tweede helft ging over een hele andere boeg. 3-2, gevolgd door 4-2! Kijk, zo willen we het zien.

Het werd helaas 4-3 maar ook al snel 5-3, en vervolgens 5-4. Gelukkig eindigde de wedstrijd met nóg een doelpunt voor FCO.

Met de eindstand van 6-4 is de JO14-3 WINNAAR.